Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
Точно така си е, в сферата на компютрите се иска опит, иска се да можеш да правиш каквото трябва. Искат се неща дето не се учат в даскало, щото то е просто загуба на време.

За програмист никой няма да те вземе ако не можеш да програмираш. Ако можеш, тогава би трябвало да можеш и да го докажеш => ще те лапнат. Можеш да програмираш ако си се кьоравил в кодове дни и нощи, и си реализирал нещо - програма, приложение, сайт.

За администратор би било почти същото. Ако ще се занимаваш с мрежи, компютри и такива неща, работодателя би си взел някой дето ги чатка нещата. Някой дето не го е страх да бърника в своя или в чужд комп, и го прави със или без причина. Просто ако искаш да се занимаваш с компютри, трябва да дишаш компютри, това да ти е хобито.

Дипломата не доказва нищо в света на компютрите. Нито пък сервирането на хамбургери
Еми аз си оправям компютри от време на време-хората ми носят взимам по някой лев, но шефа тва не го бърка-това е, че никой не иска да те обучи и покаже нещо за да се научиш само искат да почваш и всичко да знаеш-точно това искам някой да ме обучи в реална среда