Здравейте Преди 8-9 месеца в квартала ми дойде едно момче,ще го наричам Мартин, понеже ми е трудно без някакви имена.Когато се прибрах започнахме да си пишем и тогава разбрахме,че се харесваме и станахме гаджета.Ходихме близо 6-7 месеца и тогава най-добрия му приятел започна да ме сваля,него ще наричам Иван.И после незнайно как се влюбих и в Иван.Скъсах с Мартин и станах гадже с Иван.Разбрах,че Мартин ме е харесвал още 3 месеца след раздялата ни.Първият месец с Иван беше чудесен,но след това започнахме да се караме все по-често и по-често,и тогава разбрах от негов приятел,че харесва друга.Той я доведе в квартала,казвайки ми че са само приятели, но се държеше много гадно с мен докато тя беше с нас, обаче след като тя си тръгна, Иван започна да ми се подмазва.
След време ние се скарахме и скъсахме...после пак се събрахме и пак скъсахме.След като Мартин разбра това ми предложи отново да сме гаджета,но аз отказах понеже не бях готова за връзка,тъй като още харесвах Иван,но Иван продължи напред и само 4 дни след като скъсахме той си намери друга.
След 2 месеца започнах отново да си връщам чувствата към Мартин ,но той явно не изпитваше същото, защото един ден с общи приятели на мен и Иван излязохме и Иван беше там и ми каза,че Мартин харесва друга.Друг негов приятел го потвърди и сега се чудя какво да правя!
Моля помогнете! Искам да си го върна... обичам го! Знам че сгазих лука, но бях подведена от емоциите ми. Благодаря предварително!