Здравейте всички! Реших да пиша тук, място, където можеш да си го излееш и да споделиш, да намериш разбиране или място където могат да те пренебрегнат, даже и да те напсуват...като в училище...понякога не се различава въобще. Аз обаче искам да разбера дали съм единствения човек, който не вярва в любовта. Не съм я срещала, засичали сме се, но никога не е оставала за по-дълго, за да се опознаем. Май по-скоро тя не е проявявала интерес към разговори и запознанства. Ще питате защо така съм заключила - ами май защото съм карък и не ми върви. Може пък аз да съм добре, а другите да не са.И в двата случая някой е сбъркан тотално. Да, вярвам в много неща, не и в любовта. По-възможно е да има дракони или подобни митични същества отколкото любов (любовта към храната е друга тема на разговор..) и въпреки това....Гледам всичките тия хора по улицата, чета за тях в книгите, виждам ги по телевизията и цялата тази работа ми изглежда също толкова нагласена, колкото и печалбите в моментните лотарийни игри. Показват ти ги че ги има, но ти самия не си печелил никога (двата лева, които спечели от тотото и похарчи за дюнер не се броят!)
И ако някой чете това, "спечелил" и изпитал всичко това да сподели - как се променя живота ти?; с какво по-различен става? А за всички останали като мен, питам ви сега - А вие вярвате ли?