.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ку*венски истории. Тоя я зарязал, оня я зарязал... Нас какво ни засяга!?

Дарина К.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Виж ся... такива като тебе не искам хич даже да ми разглеждат темите, камо ли да ми отговарят! Щом не те засяга не чети форума! Щом си паднал толкова ниско, че да обиждаш жена по този начин, няма кой теб да уважава! Не се прави на големия тежкар, щото много добре знам що за стока са такива като теб. Моля напусни :*

anonymous990763
    Guest
    На колко сте?
    От два стола си паднала на земята. Нищо неочаквано. Според мен е по-добре да забравиш и двете момчета. Ще си намериш друг, но гледай и него да не го зарежеш по такъв начин.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Дарина К. Виж мнението
    Виж ся... такива като тебе не искам хич даже да ми разглеждат темите, камо ли да ми отговарят! Щом не те засяга не чети форума! Щом си паднал толкова ниско, че да обиждаш жена по този начин, няма кой теб да уважава! Не се прави на големия тежкар, щото много добре знам що за стока са такива като теб. Моля напусни :*
    Казвам истината, дете. Такива неморални и пропаднали като теб, които се чудят на чий да се начекнат не стигат много далеч. Цял живот си остават същите. Жалкото е, че децата им растат в такива семейства.

Дарина К.
    Guest
    Казвам истината, дете. Такива неморални и пропаднали като теб, които се чудят на чий да се начекнат не стигат много далеч. Цял живот си остават същите. Жалкото е, че децата им растат в такива семейства.
    Първо-не съм дете. Второ- ти явно не знаеш какво са истински чувства, затова си мълчи и се върни обратно в дупката от която си изпълзял. Не се “начеквам“ на никого, а и това си е лично МОЙ избор! Ти кой знае през колко легла си минал, но няма да се заяждам и да падам на нивото ти.

anonymous990763
    Guest
    но няма да се заяждам и да падам на нивото ти.
    Ти какво прави досега?

Дарина К.
    Guest
    Не се заяждах, но такива като него ме дразнят адски много, затова....

Град
    Sedes Sancti Petri
    Първо-не съм дете. Второ- ти явно не знаеш какво са истински чувства, затова си мълчи и се върни обратно в дупката от която си изпълзял. Не се “начеквам“ на никого, а и това си е лично МОЙ избор! Ти кой знае през колко легла си минал, но няма да се заяждам и да падам на нивото ти.
    Вече си сещам откъде идва това К.
    В селото ти си известна като Дарина К. Чак сега ми просветна.

За да стигнеш до моето ниво не трябва да падаш (поне не надолу).

Дарина К.
    Guest
    Вече си сещам откъде идва това К.
    В селото ти си известна като Дарина К. Чак сега ми просветна.

За да стигнеш до моето ниво не трябва да падаш (поне не надолу).
    Ако си мислиш, че се разстройвам от това, което пишеш, се лъжеш и то много. Затова моля те спри. Никой не иска да гледа тъпите ти постове. Вече казаха, че си женомразец, така че аз няма какво да допълвам.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако си мислиш, че се разстройвам от това, което пишеш, се лъжеш и то много. Затова моля те спри. Никой не иска да гледа тъпите ти постове. Вече казаха, че си женомразец, така че аз няма какво да допълвам.
    Целта ми не е да те разстроя.

Ми то и аз казах, че си ку*ва, ама ти държиш, че не си.

съгласна съм с него ! след като по надолу пишеш,че не си малка тогава не си ли се научила,че има разлика между влюбване и временно увлечение ? точно един нормален мъж ще ти каже истината,която в случая е,че си курва,а един мъж който харесва и лесните жени като теб, които не знаят какво искат ще ти каже точно обратното!!

Така че не се обиждай от истината един истински мъж иска жена която знае какво иска а на някоя която не може да реши с кой да бъде или нещо подобно !!

Разбери го лесните не са интересни така че вземи почни да правиш разлика между любов и привличане я си представи да имаш примерно 2-3 годишна връзка и да си харесах някой си друг какво ще оставиш момчето щото си харесала някъв дето въобще не знаеш какъв е така ли ? и аз съм имала временни увлечения,но никога не съм се поддавала ,защото ако ти е пукало наистина за момчето нямаше да го зарежеш заради друг,а нали знаеш какво казват за връщането при бивша?

Да се върнеш при стара любов е като да четеш книга пак и пак! Не си заслужава, след като знаеш какъв е края!!

По добре се откажи и от двамата и започни от начало като му дойде времето ще си намериш друг и този път не се преебавай сама !!

Мега фен Аватара на solo_
    Ти бе, ти бе...
    От къде знаеш че тя е виновна в този случай ?

Дарина К.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Ти бе, ти бе...
    От къде знаеш че тя е виновна в този случай ?
    Благодаря ти за подкрепата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си