Ще ви разкажа моята история.Всичко започна когато бях тийнейджър,сега съм почти на 30.Никога не съм боил вървежен сред жените.Първия ми секс беше на 19,дълго време' лъгах приятелите си,че имам една бройка,която може би всички знаеха,че е измислена.Много пъти си харесвах момичета,но срамежливостта,това,че не си вярвах,че предимно учех,ме караше да треперя като говоря с някоя,да се потя,да се чудя къде да си дяна ръцете,докато говоря.Това продължи и в студентските години,естествено,научих се да го прикривам,при излизания като пийвах и тези проблеми и напрежението изчезваха.Имах няколко гаджета,даже връзки,но после като свърших университета,контактите пак понамаляха,от 1 година нямаше секс,а аз все харесвам жени,за които конкуренцията е голяма.Пак видях няколко случая,как момиче,което харесвах,водех,черпех и накрая тя пише на мой приятел любовни съобщения,че го искала,без той да е правил каквото и да е за нея,просто има малко по оформена ръка и малко по симетрично лице от мен.Затова залегнах над работата,там нещата вървят,всичко се получава,парите с които разполагам се увеличиха.Реших вместо да ходя по чалготеки и да се напивам за да се отпускам,да намеря дискретна платена връзка в сайт за запознанства.Стана много добре-Момичетата с които излизам от там правят точно това,което винаги съм искал-те се притесняват дали ще продължа да ги искам и да им помага финансово.Освобено си допаднахме с една от тях.Виждаме се,правим секс,ходим на бар,усещам че и е хубаво ,като правим секс,правя и вечеря,като принцеса я глезя,даже и и плащам.Вече почти забравям за случките,в които аз се моля и унижавам,за да спечеля секс безплатно,а вместо това,да отнемат момичето пред очите ми.
Сега момичето се дипломира и ще си ходи в провинцията.Чудя се как да постъпя,как да накарам следващото момиче,да ми помогне да имам и реални успехи с жените.Дали да я накарам да идем на басейн,море и там да сядаме до красиви момичета и тя да ходи да ги пита нещо уж..и от там и аз да се запозная,или пък да намеря някое барманче,който да ме запознава с такива,и да получава и той по някойй лев.
Искам съвет,как да използвам парите си,за да привлека жена,която иначе никога няма да имам.Как да изиграя картите си,да използвам,че имам хубаво жилище,знам да глезя жената,но просто,за да я имам,трябва да се запозная,но безяплатно не се получава.Тя вижда неувереността ми и не си дава номера например.Психотерапията не ми помогна кой знае колко
Последно редактирано от Kintaro : 02-19-2016 на 12:25