Първоначално написано от inewton Не си издаваш сиренаря. Страхуваш се, че някоя мръсница ще ти го вземе ли? По-скоро не искам да изваждам лоши спомени. Както разбра, днес за малко да ме отровят.
Първоначално написано от Indistinct По-скоро не искам да изваждам лоши спомени. Както разбра, днес за малко да ме отровят. Гадост какво ли е било това сирене... Сигурно е било престояло.
Първоначално написано от inewton Гадост какво ли е било това сирене... Сигурно е било престояло. Ами да. Подозирам сервитьорката.
Първоначално написано от Indistinct Ами да. Подозирам сервитьорката. И все още се чудя, как не ви е срам да признавате така открито, че ядете сирене.
Първоначално написано от inewton И все още се чудя, как не ви е срам да признавате така открито, че ядете сирене. Ти не ядеш ли сирене? А сега, де.
Първоначално написано от Indistinct Ти не ядеш ли сирене? А сега, де. Нормално от магазина- да. Такова каквото вие ядете- никогаш!
Първоначално написано от inewton Нормално от магазина- да. Такова каквото вие ядете-никогаш! Преди магазина къде е било? От животните.
Първоначално написано от Indistinct По-скоро не искам да изваждам лоши спомени. Както разбра, днес за малко да ме отровят. Леле, пропуснала съм момента с неприятната ти случка със сиренето. Надявам се, че не съм те травмирала с млечния фенклуб.
Първоначално написано от divergent Леле, пропуснала съм момента с неприятната ти случка със сиренето. Надявам се, че не съм те травмирала с млечния фенклуб. Спокойно, ще го преживея.
Правила