.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

Unhappy Косата ми пада

Не бях сигурна дали тук да публикувам темата но няма значение ,почнах вече да пиша тук Така ,значи исках съвет защото на последък супер много ми пада косата и като почна да си реша и след това половината коса ми остава на четката... Нямам представа защо е така от пубертета ли от какво ... ама много пада .. Рядко я изправям ... Чувала съм че е от стрес но нямам представа ,някакви предложения ако може някак с нещо да ми помогнете и да ми кажете?

Мега фен Аватара на solo_
    Точно от стреса и депресията е.
    Съди министрерството на образованието.
    Те са виновни с таз инатоварена програма!
    В общи линии няма от какво да се притесняваш, след като си в пубертета няма никакъв шанс да ти падне.
    Просто си дай почивка от напражението и ще се оправиш.
    Последно редактирано от solo_ : 02-14-2016 на 18:43

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Не бях сигурна дали тук да публикувам темата но няма значение ,почнах вече да пиша тук Така ,значи исках съвет защото на последък супер много ми пада косата и като почна да си реша и след това половината коса ми остава на четката... Нямам представа защо е така от пубертета ли от какво ... ама много пада .. Рядко я изправям ... Чувала съм че е от стрес но нямам представа ,някакви предложения ако може някак с нещо да ми помогнете и да ми кажете?
    През лятото косата ми беше същата. Реших да я подстрижа по-късо, понеже преди беше до кръста, и още на същия ден спря да пада от раз. Аз изобщо не я изправям, не че е възможно това да се случи де. Взех си витамини за подсилване на скалпа и като цяло за укрепване на косата.
    Има и едни ампули за подсилване на косъма, от тях останах много доволна. Направиха ми косата много мека и бляскава, но не се сещам името им в момента.
    Колко ти е дълга косата? Ако е колкото моята беше преди, нищо чудно, че пада. Но е възможно и да е свързано и с хормоните.

Голям фен Аватара на Liora
    Може да е от стрес или от неправилно хранене. Пий повече вода и взимай цинк и биотин (поне 300 мкг).

Мега фен Аватара на baby_baby
    Намали стреса и депресията иначе няма да ти мине бъди спокойна защото стреса вреди на всичко

Аз имах същия проблем. Ето как намерих решение: Първо, замених четката за коса с дървен гребен, който не скубе и също така дървените гребени разнасят мазнината на косата от скалпа към корените. Второ, започнах да използвам био шампоани и балсами, също така понякога се къпя и с хума. Трето, след като се изкъпя, поливам косата си с изстинал чай от коприва или розмарин. Четвърто, веднъж месечно си правя маска от яйце, мляко и зехтин. Пето, втривам в корените си смес от Витамин B6 и спирт, което според мен имаше най-голям ефект. Шесто, ежедневно пръскам в косата си розова вода за подхранване и блясък. И също така, трябва да я подстригваш редовно. Дано това да ти помогне.

Супер фен
    Ще пада,ако често -всекидневно използваш преси за коса и гелове ....поспри се малко.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си