.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: tyrsq si priqtel

Threaded View

tyrsq si priqtel

Taka iskam pyrvo da se izvinq che shte pisha na Latiica no prosto sym ot telefona i nqmam bg ezik i drugoto koeto e nqma da izpolzvam prepinatelni znaci za koeto syshto se izvnqvam

sega pyrvo shte zapochna s tova che sym momiche na 18 i sym ot sofia i tova che pisha tuk ne oznachava che sym izrodka ili neshto ot tozi rod a prosto ne moga da si namerq priqtel zashtoto ponqkoga stavam sramejliva prichinite za tova sa lichni
    da vi kaja chestno hich nqmam absoliutno nikakvi iziskvaniq osven tezi momcheto da e dobro i milo syshto taka mnogo darja da mi obryshta vnimanie i nai veche da ne pushe i da ne pie ili pyk haide moje da pushe ama ne iskamda se napiva kato kyche
    tova mi e stres zashtoo predi imah edin priqtel koito taka se napivashe i se zanimavashe s gluposti

kakto kazvah iziskvaniqta mi s apochti nishtjni prosto iskam kulturno vyzpitano i umno momche i da ne e agresiven
    ooo da zabravih da kaja che kak izglejda i kolko mu e zaplatata vaobshteee ne me interesuva za men e vajno prosto da e dobar chovek godinite nqmat nikakvo znachenie no da ne e boen zashtoto naprimer predi bqh s edin izrodqga koito za nai malkoto prebivashe horata vednaj si prikazvah s bratovched mi i toi pomisli che momcheto flirtuva s men ama toi ne zaneshe che mi e bratovched i go hvana i go smlq prevarna go v piknq i povarnq zamalko ne go ubi
    abe prosto iskam umno gotino vyzpitano i uravnoveseno momche koeto ne tyrsi samo seks a istinska vrazka!

ne smqtam da si kazvam imeto tuk nito pyk da kachvam snimki taka che mojete da si ostavite meilite zashtoto ne namiram ot kade se prashtat lichni saobshteniq
    Последно редактирано от sssssssss : 02-24-2016 на 16:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си