.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Ами...

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    едит: Защо искаш да сте заедно, след като те е ударил? Баща ти би бил прав да го изпрати са месец в гипсово корито, не знам защо го защитаваш.
    Последно редактирано от an7raks : 02-22-2016 на 18:42

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Какво си му направила?
    Нищо не съм му направила...

едит: Защо искаш да сте заедно, след като те е ударил? Баща ти би бил прав да го изпрати са месец в гипсово корито, не знам защо го защитаваш.
    Не го защитавам, просто го обичам. Две години не са малко време все пак

Цитирай Първоначално написано от monica135 Виж мнението
    Не го защитавам, просто го обичам. Две години не са малко време все пак
    Не ви знам на колко сте, ама сигурно сте големички, щом живеете заедно... Един път се е случило без дори основателна причина, втори път ще се случи, трети път ще се случи, после ще се случи и с детето ви. Сигурна ли си, че чак толкова го обичаш?

Не ви знам на колко сте, ама сигурно сте големички, щом живеете заедно... Един път се е случило без дори основателна причина, втори път ще се случи, трети път ще се случи, после ще се случи и с детето ви. Сигурна ли си, че чак толкова го обичаш?
    Добре, но за две години не е правил такова нещо. Ревнив е, но иначе винаги се е държал добре с мен. На 19 години съм.

Цитирай Първоначално написано от monica135 Виж мнението
    Добре, но за две години не е правил такова нещо. Ревнив е, но иначе винаги се е държал добре с мен. На 19 години съм.
    Сега му е дошъл "куража". Едно куче, като ухапе веднъж, хапе и втори и трети път, ако не се вземат мерки.

anonymous990763
    Guest
    +1. Наистина си помисли добре как ще постъпиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си