- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами...
Така ще го кажа направо.. приятеля ми ме удари. Заедно сме от 2 години и той ме обича, показвал ми го е много пъти. Много съм объркана не го е правил преди, срам ме е. Не съм ходила на лекции от 2 дни, понеже имам синина и родителите си не съм посещавала (живея в приятеля си). Ако баща ми ме види не знам какво ще направи не искам те да знаят. Ако имате някакви съвети ще се възползвам от тях защото и аз не съм сигурна какво да правя. Не искам да прекратявам връзката ни, но ако се повтори? Не мога да живея така ако това стане системно.
Къде е синината? Защо те е ударил? По принцип агресивен ли е?
На лицето ми е синината Удари ме след скандал.. мисли си, че му изневерявам, а това не е вярно. Закъснях след лекции понеже поседях с мои колежки и се разкарвахме, а той не повярва естествено. Агресивен е малко да по-точно нервен, но никога не ме е удрял така.. просто не знам.
Как реагира той след като те удари? Как се държи сега с теб?
едит: Защо искаш да сте заедно, след като те е ударил? Баща ти би бил прав да го изпрати са месец в гипсово корито, не знам защо го защитаваш.
Последно редактирано от an7raks : 02-22-2016 на 18:42
Първоначално се стъписа, после отиде в другата стая и нищо не каза цяла вечер. Сега се държи сякаш нищо не е станало. Зададох му въпроса дали осъзнава какво е направил той просто ми каза "извинявай, не исках".
Ще ти го кажа от гледната точка на родител,тъй като на мен ми се наложи да съм родител и брат за сестра ми едновременно от доста малък.Ако някакъв смешник посегне на сестра ми, ще му отрежа ръката без да се замисля.Това не е мъж!Посегне ли ти веднъж ще го направи отново и отново..Махай го!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Много е трудно, казано така е лесно, но аз живея с този човек, познавам го от 5 години, а сме заедно от 2. Още повече, че не искам да казвам на родителите си какво се е случило и не мога да се прибера сега с тази синина. Никой не знае..
Ами да, но имам чувството, че не съм достатъчно силна да го направя това. Много е трудно, разберете го. Честно казано не знам как ще реагира той. А дали е възможно и да не се повтори.. Не искам да изгубя човека, когото обичам заради моя грешка.
Не, смисъл такъв, че аз ще прекратя всичко, а може и никога да не се повтори, просто да е било моментно. Той има и проблеми в работата може би просто е бил по-изнервен от обичайното.
Твоя грешка? Изневерявала ли си му някога под някаква форма, включително флирт? Ако не си, не виждам къде ти е грешката. Почти не е възможно да не се повтори. От две години сте заедно, ако останете за следващите 20, 99%, че ще се повтори.
Не си достатъчно силна или те е страх от реакцията му? Можеш да не ми отговаряш, отговори си на себе си.
Не съм му изневерявала, никога! Той ревнува от мой колега, защото ми беше писал, но аз дори не отговорих заради него. Може би малко ме е страх, виждала съм го наистина бесен, а след тази постъпка не знам какво да очаквам..
Не, закъснях след лекции, бях с приятелки. Доста си е ревнив по-принцип, ако съм с него няма проблеми, но ако съм сама вече се започват фантазиите му.
Къде ти е вината тогава? Ако го беше лъгала, щях да го оправдая до някъде, въпреки че щом чак до синини се е стигнало, няма оправдание.
И ти харесва идеята да живееш в страх? Ако ти харесва и мислиш да го правиш, поне пий хапчета "антибебе", че ми писна от билбордове и кампании срещу насилието над жени и деца.