.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Question Работа за непълнолетни..

Здравейте! Аз съм момиче на 16 години и имам нужда от пари. Можете ли да ми дадете някакви идеи за работа за непълнолетни или да ми кажете някакъв начин, по който мога да изкарвам парички. Благодаря

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Сервитъорка, Промоутър, продавачка в магазин, в макдонълдс май също наемат ученици.... Има много варианти, но за да работиш ЗАКОННО трябва да стане със съгласието на родителите ти.

Повече от фен Аватара на gimli
    В макдоналдс ти препоръчвам да не отиваш.

Повече от фен
    Но да, като кариера не е добра идея. За няколко месеца е ок. 6 месеца е договора.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
    В макдоналдс ти препоръчвам да не отиваш.
    Понеже на 16 години с тоя стаж, квалификации, образование и личностни умения фирмите се бият за нея...
    Вярно че работата там е много, а заплащането малко... Но е точно работа за ученик..

Повече от фен
    Имам приятели, които работят в McD's. Някои ще учат в чужбина, други ще остават тук. В университет всеки ще влезе, парите не са зле също. Работа като работа...какво толкова.

Раздаване на флеари почасово (след даскало разбира се)..Парите не са много..мисля, че е около 3-4лв/час,но пък за сметка на това никой не го интересува дали си на 16 или на 35..Ще спестиш цялата хамалогия на родителите ти да ходят до социала да пишат молба, за да работиш законно.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

paskal06
    Guest
    HTML или C#

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си