.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Това беше много грубо Искам да е щастлив, не съм го карала да се отказва от колите, само не исках да си погуби живота с тъпите дрифтове..
    Всъщност, дрифтът е един от най-безопасните моторни спортове. Там скоростта е сравнително ниска в повечето случаи.
    А и е по-забавен начин да си погубиш живота, отколкото да се мъчиш да си приятел с бившата.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Всъщност, дрифтът е един от най-безопасните моторни спортове. Там скоростта е сравнително ниска в повечето случаи.
    А и е по-забавен начин да си погубиш живота, отколкото да се мъчиш да си приятел с бившата.
    хахахахах +

Голям фен
    Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
    Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
    Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай
    Разкри ме. :/
    Обаче магарето ти е доста в калта, след като споменаваш "чувства" в тема за бивши.

Голям фен
    Разкри ме. :/
    Обаче магарето ти е доста в калта, след като споменаваш "чувства" в тема за бивши.
    Ми като за начало, ако ще и месец да съм била с някого пак ще изпитвам нещо към него, дали чувствата са приятелски или не, няма значение. И второ аз не съм от момичетата, които ще тръгнат с всеки срещнат, само и само, за да не са сами => съм била с него, защото съм изпитвала нещо, не заради пари или тем подобни глупости.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си