.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Ми ние се разделихме зареди разстоянието, и не сме се скарвали. Пишем си понякога. Но ако той има право да си тръгне с някоя, както и аз с някой. Но той преди да се съберем ми беше като най - добър приятел, по цял ден бяхме заедно. Сега сигурно малко гадно ще ми стане все пак, ако тръгне с някоя, но все пак ще се зарадвам за него. Какво не разбираш ?

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Ми ние се разделихме зареди разстоянието, и не сме се скарвали. Пишем си понякога. Но ако той има право да си тръгне с някоя, както и аз с някой. Но той преди да се съберем ми беше като най - добър приятел, по цял ден бяхме заедно. Сега сигурно малко гадно ще ми стане все пак, ако тръгне с някоя, но все пак ще се зарадвам за него. Какво не разбираш ?
    ако имаш гадже и знаеш, че неговата бивша му е най-добра приятелка, окей ли ще си ?

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Same shit here.
    Иначе не веднага след раздялата, но след време е възможно. Никога не съм си представяла да съм била супер близка с даден човек и после цял живот да не се поглеждаме и да се мразим. Бях една година с първия ми приятел, след като се разделихме след време всеки си намери ново гадже, но се поздравяваме редовно, пишем си по празниците, понякога и без повод. Задължително опитай да го задържиш в живота си като приятел, няма да съжаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си