.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Различна големина на очите

Здравейте!Забелязах, че едното ми око е по голямо от другото.Сега ми излезна нещо като ечемик на едното и не мога да го отворя напълно.Искам да са равни.Скоро ще ходя на очен лекар.Има ли нещо което мога да направя?

Мега фен Аватара на tori
    По принцип ли са си различни или само сега, когато си с ечемик? Щот за ечемика са ми правили компреси от лайка, от чайчетата в пакетчета след като си направиш чаша чай, слагаш пакетчето на окото. Само, естествено, гледаш да не е горещо.
    А иначе ако е, винаги можеш да ги оправяш с грим, абсолютна симетрия в човешкото тяло не съществува. Аз какво да кажа за долната си устна?! Червено червило слагам по 15-20 минути, за да седи кажи-речи добре...

Компресите по колко пъти на ден?А иначе различията на очите ги забелязах отдавна

Мега фен Аватара на LoadRunner
    аз пък се чудя как може двете ти очи да са с различна големина и да се кръстиш ...happy

Мега фен Аватара на tori
    Е, колкото се сетиш. То тва е чайче, не антибиотик.
    С грим. Винаги можеш да цъфнеш черен молив във водната линия и да го издърпаш милиметър повече във външния ъгъл на по-мъничкото око. Или пък да си напаснеш очната линия така, че да изглеждат възможно най-еднакви - тук се сещам на прима виста за тва да си нарисуваш нови вътрешни ъгли на очите, има туториъли във ютуб. Или да си извиваш миглите преди спиралата, за да седят по-отворени дзъркелите. И като носиш сенки, да ги напасваш отново по себе си, както и да не забравяш хайлайтъра, където е нужен.

става ли с пластична операция

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Не и както ти казаха 100% симетрия няма .
    И моето беше така дясното , но след години се оправи само.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не мисля че е нещо сериозно

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не мисля че е нещо сериозно
    що лъжеш, ти въобще не може да мислиш бе батал

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз пък се чудя как може двете ти очи да са с различна големина и да се кръстиш ...happy
    Има хора без крайници, които са happy, а какво остава с различна големина на очите. На теб, като всичко ти е наред, happy ли си?

аз точно за това се чудя аз как може да не съм при положение че такива хора са или поне някакъв малък процент от тях

Zashtoto si chernobilche za tova taka hahahahah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си