- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- самоубийство
Добър вечер на всички и на хейтърите.
Искам да попитам чрез глад дали можеш да умреш и ако да след колко време
вече съм се отчаял от този живот с това училище после работа нямам сили вече и искам да умра живота не е приятен
благодаря предварително
Можеш с глад да се самоубиеш, но ще е бавно и мъчетилно
търси бързи методи!
-Искаш ли да го направим заедно ?
Пълниш ваната с топла вода, влизаш и си прерязваш вените.
За 30 дена, ако имаш късмет.....можеш да пробваш без вода, много по - бързо ще е! Не се мъчи тегли си ножа или една примка за лампата и си готов. Друг сравнително безболезнен метод, както някой спомена е с бръснач в банята и тръгваш към белите камъни
Може да получиш анорексия и пак да умреш.
Аз знам решението...
Напиваш се и скачаш от по-висок от 6-тия етаж!
Аз съм го пробвал, но Смъртта винаги ме подминава!![]()
Аз съм скачал от блокове, мостове и други високи локации, но Смъртта винаги ме подминава...
Първия път когато скочих от небустъргач в Морската градина (в Бургас) паднах със страшна скорост, още като скочих знаех че това ще е края на всички мъки нооо... След 3-4 секунди падане, всичко ми стана бяло и от бялата светлина се показа черна сянка която се доближи до мен и ми пребледня и секунди по-късно бях под душа вкъщи (необяснимо!) втория път когато се метнах, се случи същото, пак светлината и сянката обаче втория път се озовах в при леля ми...
-Аз НЕ смятам да се давам, ще опитвам и няма да се отказвам и накрая ще успея !!! Ще оставя бродещ гняв докато тялото ми гние в земята!
Последно редактирано от solo_ : 02-24-2016 на 11:42
Самобийството не е решение на проблемите
Всички хора учиме и работиме нормално е
baby_baby
ти като не знаеш колко ни е тежък живота, не говори, защото е трудно да направиш извод за нас, след като дори не ни познаваш
Моя животец също е много тежък ... тъй че ако някой иска, можем да се самоубиев взаимноЩе се прегърнем и ще скочим от някъде
кой иска ? stalker681 ??