Първоначално написано от inewton Не обичам деца. Без деца ли смяташ да си отидеш от този свят ?
Първоначално написано от solo_ Без деца ли смяташ да си отидеш от този свят ? Ако ще си ходя в близките 5-6 години- да. Иначе не.
Първоначално написано от inewton Ако ще си ходя в близките 5-6 години- да. Иначе не. Колко деца искаш да имаш и ккави (пол) ?
Първоначално написано от solo_ Колко деца искаш да имаш и ккави (пол) ? 1-2. Няма значение полът. Важното е да наследят моите гени.
Първоначално написано от inewton 1-2. Няма значение полът. Важното е да наследят моите гени. Ами ако майката е по-умна от теб ?
Първоначално написано от solo_ Ами ако майката е по-умна от теб ? Няма как да стане.
Първоначално написано от inewton Няма как да стане. И от къде си толкова сигурен ?
Първоначално написано от solo_ И от къде си толкова сигурен ? Защото много трудно ще намеря такава. Ако изобщо има.
Първоначално написано от inewton Защото много трудно ще намеря такава. Ако изобщо има. dreamwalker ?
Първоначално написано от solo_ dreamwalker ? Не искам dreamwalker за жена, още по-малко за майка на децата ми. Моля ти се...
Първоначално написано от inewton Не искам dreamwalker за жена, още по-малко за майка на децата ми. Моля ти се... Защо ? Обясни ми...
Първоначално написано от solo_ Защо ? Обясни ми... Не ми допада. Много е тайнствена пък и не се занимава с физика.
Първоначално написано от inewton Не ми допада. Много е тайнствена пък и не се занимава с физика. Кое в нея не ти харесва ?
Първоначално написано от solo_ Кое в нея не ти харесва ? Че не разбира от физика.
Първоначално написано от inewton Че не разбира от физика. Но разбира от много други неща + има сили и то не обикновени !
Първоначално написано от solo_ Но разбира от много други неща + има сили и то не обикновени ! Не ме интересува. Пък и какво си тръгнал да ми я предлагаш? Нали ти я искаше.
Първоначално написано от inewton Не ме интересува. Пък и какво си тръгнал да ми я предлагаш? Нали ти я искаше. Опиши какъв тип жени харесваш Какво би искал да може жена ти ?
Спрете!Животът е най - хубавото нещо! А вие се правите на идиоти ! Няма смисъл да се самоубиваш! Потърси решение на проблема си - това е МНОГО сериозно!
Правила