.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Още не сте ми отговорили, драги формуни професори, защо в цял свят ПРИЗНАВАТ дипломите от нашите университети и наемат хора, които са ги завършили?
    Само не ми излизайте с номера, че е, защото сме по-евтина работна ръка. Никой няма да рискува проекти за хиляди и милиони, наемайки неук човек, който да го ръководи.
    В моята катедра не съм чул някой да е искал или приел подкуп.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    .
    Сигурен съм, че вие изпрахте парите от европейските практики, без да отидете никъде. Не ги говоря за корупция, нито пък от професорите зависи системата.

Дори СУ не влиза в списъка на световните най -добри университети.. На кое място беше - на предпоследно. Базите ви са остарели, на по 20 години. И не всички професори струват. Титли, без покритие колкото щеш. Професори, на които задачата им е да си изплюят материала и да се махнат, колкото щеш.

Какво споря въобще, на светлинни години е разликата между елитните Западни университети и нашите. И не само Западните, Руските също са по-добри.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Още не сте ми отговорили, драги формуни професори, защо в цял свят ПРИЗНАВАТ дипломите от нашите университети и наемат хора, които са ги завършили?
    Само не ми излизайте с номера, че е, защото сме по-евтина работна ръка. Никой няма да рискува проекти за хиляди и милиони, наемайки неук човек, който да го ръководи.
    Правят го щото имат дефицит на работни кадри... Да не мислиш че само в България се търсят иженери и лекари...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си