Не знам какво ми има, но никой не ме харесва, заговаря, вече дори и не ме поглеждат сякаш съм невидима... не съм много социална, но когато искам нещо предпочитам да действам дори минимално, отколкото да седя и да се надявам, и в случая с момчетата, които харесвам, просто ги заговарям, но те дори не ми обръщат кой знае какво внимание. Имам ужасно ниско самочувствие, включително и за външността си, точно заради тази редовна несподеленост. Не мога да разбера на какво точно се дължи това, не мисля, че имам лош характер, мила съм, широко скроена, не бих осъдила никой, подкрепям и насърчавам хората и всичко това ми идва отвътре, никога не се преструвам.Смятам, че съм 'умна'. Имам слабо и хубаво тяло, но не мога да преценя дали лицето ми не е непоносимо грозно, че това да е главната причина... Защо всички мъже имат толкова високи очаквания за жените?! Трябва ли да бъда със слабо и стегнато тяло+голям бюст, перфектно лице и още хиляда неща за да ме харесват? Има ли въобще мъже за които на първо място не е външността?! Вече започвам да губя всякаква надежда и че някога ще бъда щастлива с някой, и като цяло в мъжете. Опитвам се да се откажа напълно от идеята за връзка с някой и да се отдам напълно на другите си цели, но това винаги ме гложди. Не знам какво да правя.
На 19 години съм.