Здравейте. Пише ви момиче на 16години. Имам тежка депресия и БАР, получавала съм и панически атаки. От известно време в главата ви се завърта мисълта да опитам трева. Само опит. Честно. Знаам знам, че звучи като обещатието на алкохолик да не поглежда повече алкохол, но честно искам само да опитам. Искам за малко да изляза от света на проблемите. Все пак от от 1-2 дръпвания няма да ми стане нищо нали? Искам просто да се посмея. А и към чула, че първия път е нулев. Няма ги филмите и всичко. Или става нещо много малко ими се смееш или нищо не става. В момента те пия Антидепресанти. Пиех, но ми ги спряха. На Депакин съм. Може пак да ми дадът някакви Антидепресанти, но ще са слаби. А също така обмислям са го направя лятото след като навърша 17г. Притеснява ме само 1 от тревата да не ми се върнат паник атаките въпреки, че лятото е далеч и също така искам само да опитам искам да се посмея и за малко аз да не позволявам на проблемите ми да ме смачкат а да им се надсмея. Е какво мислите да опитам ли трева?