.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AniDimova4 Виж мнението
    Здравейте! Аз съм момиче в 7 клас. Имам добри оценки, разбирам се с повечето хора, но има трима - четирима, които постоянно споменават името ми, смеейки се, подиграват ми се, постоянно се заяждат и ме засягат със злобните си забележки, отбягват ме , ако някоя учителка каже да седне някой от тях до мен и почва да се жалва и да казва че не ще защото съм била едиси каква.
    А иначе съм хубава, мила, обличам се добре, грижа се за външния си вид и за хигиената. Но съм по-скромна, това ли е причина за омразата им към мен? Или ми завиждат? Просто не мога да ги понасям повече, не издържам. Знам, ще се преместя скоро в друго училище. Което и да е само да не бъда отново с такива идиоти като тези. Не знам каква е причината за отношението им, но ме нараняват по този начин. Вкъщи плача и ми минава, но на другия ден отново... Помогнете ми как да издържа още три месеца с тези животни. Малко е, но за мен е мъчително много. Трая ги седем години и повече не мога. Дори и ден ще ми е много.
    Ти го каза. Премести се в друго училище.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Ти го каза. Премести се в друго училище.
    Техниката на щрауса? Toва не е добра стратегия. До кога ще бяга от проблемите? Докато завърши? Едва ли. Тогава вече ще е твърде късно да се променя.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Техниката на щрауса? Toва не е добра стратегия. До кога ще бяга от проблемите? Докато завърши? Едва ли. Тогава вече ще е твърде късно да се променя.
    Учениците ще са различни. Да, пак ще има идиоти, но поне няма да са същите. Да разучи къде има добри отзиви за някой клас и да се мести. Какво ще чака? Да продължават да й сриват самочувствието ли? Дай идеи как без никаква подкрепа да се изправиш срещу тълпа безмозъчни, без да си го правил преди и да не те съсипят съвсем. Не я ли виждаш какво пише? Тя вече е отчаяна. Трябва й чисто начало.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Учениците ще са различни. Да, пак ще има идиоти, но поне няма да са същите. Да разучи къде има добри отзиви за някой клас и да се мести. Какво ще чака? Да продължават да й сриват самочувствието ли? Дай идеи как без никаква подкрепа да се изправиш срещу тълпа безмозъчни, без да си го правил преди и да не те съсипят съвсем. Не я ли виждаш какво пише? Тя вече е отчаяна. Трябва й чисто начало.
    Справял съм се и в по- лоши ситуации. После сами търсеха приятелство, ама аз реших, че ще ги съсипя докрай. Е, все пак трябва и мозък за да си изградиш план. Честно казано, не вярвам, че тя ще се справи.

anonymous990763
    Guest
    Справял съм се и в по- лоши ситуации. После сами търсеха приятелство, ама аз реших, че ще ги съсипя докрай. Е, все пак трябва и мозък за да си изградиш план. Честно казано, не вярвам, че тя ще се справи.
    По-лоши ситуации като?
    Някои са по-скромни и затворени към другите. Стават жертва, просто защото са различни.

Град
    Sedes Sancti Petri
    По-лоши ситуации като?
    Някои са по-скромни и затворени към другите. Стават жертва, просто защото са различни.
    Опитваха се да ми правят мръсно, пред учителите (защото завиждат, разбира се).

anonymous990763
    Guest
    Опитваха се да ми правят мръсно, пред учителите (защото завиждат, разбира се).
    Това и на мен ми се е случвало. Разбира се, учителите дори не им обърнаха внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си