.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Учениците ще са различни. Да, пак ще има идиоти, но поне няма да са същите. Да разучи къде има добри отзиви за някой клас и да се мести. Какво ще чака? Да продължават да й сриват самочувствието ли? Дай идеи как без никаква подкрепа да се изправиш срещу тълпа безмозъчни, без да си го правил преди и да не те съсипят съвсем. Не я ли виждаш какво пише? Тя вече е отчаяна. Трябва й чисто начало.
    Справял съм се и в по- лоши ситуации. После сами търсеха приятелство, ама аз реших, че ще ги съсипя докрай. Е, все пак трябва и мозък за да си изградиш план. Честно казано, не вярвам, че тя ще се справи.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Справял съм се и в по- лоши ситуации. После сами търсеха приятелство, ама аз реших, че ще ги съсипя докрай. Е, все пак трябва и мозък за да си изградиш план. Честно казано, не вярвам, че тя ще се справи.
    По-лоши ситуации като?
    Някои са по-скромни и затворени към другите. Стават жертва, просто защото са различни.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    По-лоши ситуации като?
    Някои са по-скромни и затворени към другите. Стават жертва, просто защото са различни.
    Опитваха се да ми правят мръсно, пред учителите (защото завиждат, разбира се).

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Опитваха се да ми правят мръсно, пред учителите (защото завиждат, разбира се).
    Това и на мен ми се е случвало. Разбира се, учителите дори не им обърнаха внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си