- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ко стана бе пикльовци такива кво се подигравете на pupugai ?
Здр пикльовци незнаещи.
Вчера гледах няколко стари теми пак в тоя раздел погледах едни теми пуснат там от някакви пикли как се насирали , а и също като pupugai каже нещо по темата вие му отговаряте по доста негативен начин (xixixi de типично по български) та вопроса ми е какво като човека се няма приятелка ? Кажете ми какво се случи да не ви пречи ? значи вие пикльовци си мислите че след като даден човек и голям и си няма партньо трябва да му се подигравете ? pupugai дори и да е гей или педераст или наркоман или психично болен или умствено изостанал или бавно развиващ или сакат или куц въобще небива да му се подигравати. Аз не съм сигурен на 100% аз съм сигурен на 101% че пикльовците който му се подиграват и те си нямат приятелки само като ви чуя "тая ще я скъсам" "патката ми стана" "ми ако и порна путето?" всички така говорите но неиздържате повече от 5-6 минути...
Аре може да му се смеете за нещо но ако го срещене на улицата едвали ще му се смеете...
are 4ao
Подкрепям АmxModx. Коментарите на pupugai винаги ме радват много.
Благодаря, благодаря, благодаря.
Не съм чел написаното, но се радвам, когато някой пусне тема само за мен.
аз съм сигурен на 101% че пикльовците който му се подиграват и те си нямат приятелки
не знам дали си трол, но е така :д
пък и вече никой не се закача с него, мисля, спряха или се скриха.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ама аз по мое желание съм без, нямам нерви да търпя женски фасони.
Ако исках да имам, щях отдавна да пусна тема с молба за помощ и съвети.
lmao![]()
![]()
![]()
![]()
също така трябва да си много зле , че да приемаш подигравките сериозно
Как да си имаш приятелка когато произвеждаш сирене на снимки на малолетни момичета и им говориш перверзии?
аре да не ни говориш така ве
мойто момче папугай си го заслужава щото по цял ден нищо не прави и е много грозен
и да аз си имам приятелка момичетата ме харесват и това е защото не съм грозен дъртак който само стои по интернет без да си има работа ;]
ако го срещна на улицата ще му се смея с глас
и на тебе ще ти се смея на глас особено ако дочуя да говориш глупости
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
папахуи ти папаш ли меки пижки ;/