.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    За кой филм говорят всички ? divergent наистина си е мн мила, каза всичко, което аз щях да кажа
    Филмът се казва Divergent. Също както милата потребителка. Филмът е направен по едноименна поредица. 4книги са. Дивергент. Бунтовници. Предани част 1 и част 2. Фор. До сега като филм излязоха Дивергент 2014г. И Бунтовници 2015г. Предани излиза в кината на 1 март след няколко дни ама само първата част. Втората 2016г. А Фор 2017г. Аз живея за тези филми. (: (:

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от hopeless06044 Виж мнението
    Филмът се казва Divergent. Също както милата потребителка. Филмът е направен по едноименна поредица. 4книги са. Дивергент. Бунтовници. Предани част 1 и част 2. Фор. До сега като филм излязоха Дивергент 2014г. И Бунтовници 2015г. Предани излиза в кината на 1 март след няколко дни ама само първата част. Втората 2016г. А Фор 2017г. Аз живея за тези филми. (: (:
    ама сега трябва да излезе първата част на Предани, 2016. Втората сигурно е 2017. А не знаех, че ще има филм и за Фор. Оооо даааааа. <3

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    ама сега трябва да излезе първата част на Предани, 2016. Втората сигурно е 2017. А не знаех, че ще има филм и за Фор. Оооо даааааа. <3
    Ще има.. трябва да имаааа.... той ми е тръпка.... хахахахаа

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от hopeless06044 Виж мнението
    Aуу чак сега виждам, на какво е аватара ти! Ама разбира се, чела съм 1ва и 2ра книга и съм гледала филмите.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Aуу чак сега виждам, на какво е аватара ти! Ама разбира се, чела съм 1ва и 2ра книга и съм гледала филмите.
    Екстра!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си