.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Ти щом още си девствена, как тогава мастурбираш ? То би трябвало да се скъса ципата ако мастурбираш

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Ти щом още си девствена, как тогава мастурбираш ? То би трябвало да се скъса ципата ако мастурбираш
    Малко подробности, които ти би трябвало да знаеш ама както и да е..
    Химена - девствената ципа се намира на 7-8 см от влагалището на жената. Достатъчно разстояние за да можеш да мастурбираш с пръсти 1-2-3-4 без проблем или някой ефективен предмет.. също така при положение на възбуда, а в моят случай Адска възбуда и при отделяне на сокове влагалището се отпуска и разтяга още повече.. и още нещо при контролен преглед при гениколог ако ходиш или знаеш под 18 няма право без род. Разрешение от майка няма право да ни преглежда с ултразвук или щипки, а саво с ръка, което е ясно, че за да влезе ръката на лекаря само пръстите които вкарва до тука ако имаш пръстен фактически до кокалчетата това вкарва той и не те отваря... всичко е мн. Просто стига да знаеш какво правиш. Казах запозната съм. И не не съм се отворила сама, защото не ме е боляло като при дефлорация и да не мога да хода и да ли тече кръв просто опитам ли нещо ново просто има малко дискомфорт отначалото, но за 1-2мин. Вс. Минава и идва удоволствието
    Повярвай ЗНАМ какво правя и знам защо го правя мн. Е приятно. След като днес си вкарах 4пръста чез проблем щото бях мокра та чак мъзгата ми течеше по бедрата като станах за зарядно смятай потече и тогава си викам време е за още 1 пръстче. Вкарах 4-те, а с палеца си търках клитора и свърших 3пъти в адски викове и треперения и просто нямаше и дискомфорт само кеф! Знам какно правя. И няма да поръчвам изкуствени чепове щото няма да се отварям сама и да правя неща групави като да се разширя като кофа преди и да ме е лизало момче да 4пръста не са малко ама свити и събрани си е ок, а иии всеки път отначалото си е супер тясно и за 1 така че... вече знам какво искам и какво ще си правя на тялото.. мерси на всички на някой повече на други по-малко!! (: (: (;

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    солкоооо още ли не си научил какво е клитор и къде се намира

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    солкоооо още ли не си научил какво е клитор и къде се намира
    Аз НЯМА от къде да знам, тя дали клитора ли си стиморила или се ебе с дилда!

ПП: Ако още веднъж ми кажеш "солкооо" ще кажа на mincheto да те нападне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си