.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на solo_

какво да правя, измъчвам се ужасно много

Тя е на 46 аз на ** (u4enik sym) кво да правя не знам. Тя е учителка и сага през март смятала да се умъжва, но не било сигурно. Още от първия път като я видях си изгубих погледа по нея и сега когато сме в час не откъсвам поглед от нея и понякога седя с полуотворена уста ;\ не знам как да и го кажа че я обичам
    най вече ме е страх да не получа шамар и да не се разнесе в училището че ето тогава ще стане касапница
    работата е там че аз много я обичам и не мога да спя през ноща защото мисля само за нея и това е причината сън да не ме лови от близо 1-2-3-4 месеца.
    Измъчвам се ужасно много от факта че не мога да съм с нея и мисля че скоро ще умра от тази празнина не ми се живеее без нея и не знам как да постъпя много я обичам и не знам как да постъпя направо много я обичам само когато си приказвам с нея и получавам душевен оргазъм
    -някакви съвети ?
    Последно редактирано от solo_ : 02-25-2016 на 08:26

затова ли щеше да се самоубиваш

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    затова ли щеше да се самоубиваш
    Нищо не разбираш, аз не просто я обичам, аз много я обичам, много!!!

-Желанието ми за смърт не е само това, а и още много неща!

В даскалото исках да си праскам учителките..ама чак пък да се влюбиш до такава степен?!.Приеми го,тя няма да е с теб.Най - малкото, защото е неетично това,че тя ти е учителка.Сложи и това,че може да ти е майка и шансовете ти падат до 1%..В този 1% е събран шанса тя да е извратена лелка педофилка..Разбираш ли колко нелепо се опитваш да цапаш в говната?От цялата тази история ще "спечелиш" само негативни резултати..Откажи се на време и намери някое момиче на твоята възраст.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Solo сериозен ли си ?
    Ако да не занимавай все пак е учителката ти и ефва ли ще ти отговори на чувствата нали ще се жени

Боже,чак сега видях,че е тама на соло!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Solo сериозен ли си ?
    Ако да не занимавай все пак е учителката ти и ефва ли ще ти отговори на чувствата нали ще се жени
    Каза че не било сигурно
    -И да сериозен съм!

еби я в кенефа

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    еби я в кенефа
    То не става ей така, а и аз не искам сам един секс от нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си