.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Защо?

Не се излагаш, просто не си сигурна в себе си и не знаеш какво да правиш. Кажи си АЗ МОГА, отпусни се, бъди себе си, а той, ако има интерес към теб ще се помъчи да те разбере и да те предразположи по някакъв начин. Направи ти крачката и му пиши, вече от там ще прецениш дали иска да поддържа някаква връзка с теб или не.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Omega Виж мнението
    Като влезеш в университета ( като унсс например).
    Чакай, че ми стана интересно. Да, вярно, УНСС е най - многобройния университет, но и много откъм тъпи свалки и селяни. Авторке, в УНСС поне ще се забавляваш, ако не друго.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от depressed__ Виж мнението
    Отново се връщам след дълга пауза... Заради този срам се изложих супер много! От някъде месец се зарибявам с едни момче и го харесвам, ноо естествено се срамувам. Излизаме в обща компания, но излезем ли двамата се спичам много и снощи останахме само двамата, разкарвахме се с колата и накрая спряхме и той тръгна да ме целува, мен ме хвана срам и уж тръгнах да го целувам и аз и се дръпнах и с цялата си глупост му казах: "Не се занимавай с мен.", а после "Не ми обръщай внимание кво говоря!"
    Е аз какво да правя, само се излагам..
    П.П. Той ми писа снощи след случката, но днес не е. Дали чака аз да му пиша?
    КАК ШЕ ТРЪГНЕ ДА ТЕ ЦЕЛУВА ИЗВЕДНЪЖ БЕ

ИНАЧИ И ТИ ЯКО СИ ГО ОТРЯЗАЛА

АКО ГО АРЕСВАШ МУ ПИШИ, ЧЕ СИГУРНО НА НЕГО МУ Е СРАМНО ДА ТЕ ПРИТИСКА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си