До проблема как се стигна и с решението ми за обрязване..... стана внезапно и доста неочаквано за мен. Като бебе още никой не е бил казал на майка ми, че трябва да ме забелва и т.н Като бях 16 17 годишен се чудих и си казах ще се обрежа ама после се светнах, че само турци, евреи и тем подобни ги обрязват и се отказах за да не ме мислят за турчин. Тоест не беше точно това причината ами си мислех, че само на тях се прави това и на мен лекарите е немало да го разрешат. И сега от 1 година насам с приятелката ми правим опити за бебе, но ми е трудно проникването на сухо даже беше невъзможно. Пробвах тогова със специалните смазки ама те пък не позволявали да се забременее и един ден гледам 4 5 цепнатини от пред на кожичката. Помислих си, че са гъбички, но като отидах на лекар доктора каза решението е едно и то е обрязване. След като споделих на приятелката си тя ме нави да се обрежа и така се случи да се обрежа. Иначе може би е нямало никога да се обрежа и или не знам и аз.
А сега ме тревожи тази чувствителност страшни не човешки болки са. Дано скоро да отмине на поносима болка и дано по скоро е изобщо да ми мине да не вземе да остана така като инвалид. Сега я карам на бани със тетра (смрадлика) и си ходя през деня гол. Мисля да почна и със чиста свинска мас да се мажа тъй като тя пък подхранвала самата кожа и така загрубявала. Изпитан метод бил от братовчет ми тъй като на него пък му махали силикон от пениса и така се оправил.
П.С > Ако тук има скоро обрязани хора ще е добре да не влизат във форум Секс. Разбрах, че не трябва да влизам там след като влязах и усетих .. удоволствието да ти се пръскат конците.
Последно редактирано от NoComment : 04-12-2016 на 11:57