Цитирай Първоначално написано от NoComment Виж мнението
Е момчета и момичета пак съм аз. Този път съм обрязан. Тази чувствителност още я имам, но в момента около главичката имам марля и ме предпазва от разни докосвания и рядко не наболява от чувствителноста. ...искам да мине тази чувствителност и после даже ще напиша и тема. Та в темата ще опиша как защо и през какви неща се преминава за да знаят другите и да не търсят без успех и да имат куража най вече.
Добре е че си го направил, това е било най-доброто решение в случая ! Не бой се - ще се излекуваш, свръхчувствителността ще ти мине за около месец - месец и нещо и нещата ще стават все по-добре!
Цитирай Първоначално написано от NoComment Виж мнението
При мен фимозата е от порождение никога не съм го забелвал. Е само едвам да видя цепката на главичката и почваха болките в кожичката все 1 ще се пръсне. Сега съм на 26г.

Толкова ГОДИНИ нито родителите ти, нито ти сте обърнали внимание на проблема? Направо съм шокиран! Все пак добре е че си се обърнал към лекар и си решил проблема - ще се въстановиш, свръхчувствителността ще ти мине и само ще съжаляваш, че не си отишъл на лекар по-рано ! Успех !