Относно свършването, спокоино, не си единствена И аз имам същия проблем и досега не съм стигала до оргазъм. Говорила съм си с приятелки за това, и май това не зависи нито от това дали ти е за пръв път, нито от чувствата. Аз например пак имах силни чувства към приятеля си, но не ми се получаваше. При една друга приятелка пък стана така, че тървият и път също беше с момчето, в което е влюбена, с него не е свършила, а още третият път, когато е правила секс, се е получило с някакво друго момче. При съвсем друга приятелка пък и е трябвало повече от година, за да се получи с един партньор.
От всичко това, съм стигнала до извода, че просто си зависи от момчето, с което си, от опита му, от това дали е твърде внимателен (защото някои момичета си падат по по-груб секс). И в зависимост от него самата ти се отпускаш и прилагаш въображението си повече или по-малко. Любовната игра също е доста важна, така че това, което си решила с облеклото е добра идея, но си зависи и от него.
Как се променя това със свършването, и аз не знам точно, но предполагам начините са 2 : или имровизирате по всякакъв начин докато не започне да ти харесва (за тази цел и той трябва да има доста желание), или сменяш партньора.
Не знам доколко съм ти помогнала, но реших поне да споделя лично мнение