Образът го търсих месеци... аз видях за първи път момичето когато бях 11-12 годишен , а може дори по-малък. Аз я бях виждал само веднъж в живота си, и тогава мозъкът ми я запамети трайно. Минаха толкова много години че изцяло забравих това. Сега след толкова много време аз си спомних за този случай и в момента в които си спомних за него аз нямах ток, стоях самичък в тъмната ми стая и бях дръпнал малко пердето и луната светеше точно в сърцето ми и щом си спомних за този сън аз не спрях да мисля за красиви неща и преливах от позитивни чувства и напразни надежди. Аз нито знаех как се казва това момиче , нито съм я виждал 2-ри път, знаех единствено къде живее. Също разбрах че тя има сестра, а със сестра и съм говорил доста пъти. Не знаех дори на колко години е въпросното момиче , аз дори си мислех че е някъде 22 годишна вече защото толкова време мина... когато ми дойде тока първото нещо което се надявах да направя беше да и намеря акаунта във фейсбук , но така и не успях да го намеря. Оказа се че познавам гаджето на сестра и, и аз го попитах как се казва сестра и. Той ми каза името и, и аз я намерих в фейсбук. Надявах се че когато намеря сестра и , аз ще намеря и нея, но не се получи нищо. В фейсбука и аз намерих снимка на нея и сестра и снимани заедно , също така видях че сестра и не е тагната или отбелязана на снимката , предполагам защото няма регистрация ... И това е единствената снимка на това момиче , която успях да намеря и дори не знам името и. Шансовете да я видя отново са нищожни, а да осъществя някакъв контакт с нея направо никога. Тя е по-голяма от мен , аз тепърва ще направя 16 години на 27-ми този месец.. ето разказах ти абсолютно всичко. Знам че те отегчих , но ти поиска да ти разкажа и аз го направих.
Последно редактирано от 女性の目 : 03-04-2016 на 18:09