- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена но бременна!!!
Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...
А за аборта ? До пловдив няма проблем да идем но питам за рискове , колко време ще отнеме , колко заплащане и дали има начин родителите да НЕ разберат ... Благодаря
Последно редактирано от Petur2020 : 02-28-2016 на 13:46
Рискове от аборта, че няма да деца, може стане само и единствено след 3-я, 4-ия месец.
И хората сто пъти ти обясниха, че е НЕВЪЗМОЖНО да е бременна... като видях темата си помислих, че си 13-14 годишен, ама на 16 години да не знаеш толкова просто нещо от биологията...
Нито тест ви трябва нито нищо, както каза indistrict мирясайте и толкова...
Чудя се дали наистина има такива хора като тебе или си трол... границата очевидно е много тънка
Човеко замисли се защо да няма начин ? Какво пречи сперматозоидите да достигнат ? Просто прочетох за много такива случаи .. Ето ти пример http://www.gurl.com/2015/02/07/can-y...oure-a-virgin/
Хайде, пак се напълни с "разбирачи". Не видяхте ли, че вече се произнесох!? Може да е забременяла и точка.
За неуките: хименът е пропусклива мембрана. Т.е. има избирателна пропускливост и е напълно възможно част от семенната течност да е преминала през него.
Като минат дните, 14, да се направи тест. Ние откъде да знаем?
Не питам само това ... Зададох още много въпроси като тези за аборта ...
И има ли други начини ?
Просто питам за да съм подготвен и ако отчете този тест положителен да знаем какво да правим и да не губим време
Ако щех и се изпразни на клитора 10000 и да видим дали ще забременее.... учете биология идиоти!!! I'm done with this shit, bye
през панталон, през бельо, през мембрана, през не-знам-си-какво още и бременна, аххахахахаа
не умират ли тия сперматозоиди, бе, (не)уките
И на клитора да й се изпразня то ако текне ..... -_-
Последно редактирано от Petur2020 : 02-28-2016 на 14:19
ВИЖТЕ ХОРА МЛАДИ СМЕ ИМАМЕ ВЪПРОСИ ПРИТЕСНЯВАМЕ СЕ ... Не искам да ми се репчите а искам информация просто ... Като кажете че няма шанс поне кажете защо ... Кажете каква е причината да мислите по този начин ... Прави сте не съм образован по тази тема .. Даже изобщо и това е причината че пуснах поста ... Четох четох но просто искам да знам още мнения а не да ми викате и да се смеете ...
Обяснете ако е възможно и ако стане какво да правим нататък ...
Не, не са няколко клетки. До преди година-две и аз очаквах да е само клъстер клетки, но не. Аборта е позволян до 6та седмица, но съм виждала ръчички, краченца и главичка в клип в медицински сайт. Няколко клетки ще са, ако е химичен аборт.
Авторе, близнаци! Направо тризнаци ще имате. Мислете му.
има едно хапче наречено ескапел, което се взима след секс при опасения за забременяване. То обаче се пие до 48ч. (или 72ч. не съм много сигурна) и решава проблемите. За това е късно вече де надявам се да не е бременна, че ще се вкарате в голям филм пък и абортът е рисков. Дано всичко е наред и да си знаеш за напред.
1