.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от Petur2020 Виж мнението
    Защо по дяволите да я оставям ... ?
    Аз се опитвам да я задържа да я пазя а ми говорите за оставяне ... Не не бих я оставил заедно сме от доста време и не бих постъпил като плъх с нея защото я обичам.
    Просто ако стане фал ще си платя жестоко ...
    А ако е .. Има ли начин да се премахне ? Четох за абортите и ми се струва доста лоша идея но не мисля че има друг иьход към проблема .. И има и друг проблем това са родителите ни ... Те ако разберат .....
    Бутни я по стълбите... по принцип работи, ама изчакай да стане поне 4-5-ти месец, за по сигурно.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nlucy Виж мнението
    Добре че, има аборти, за тези които действат и след това мислят за последиците. Иначе и това е лошо, все пак отнемат човешки живот. Важно е да си вземат поука
    Казваш го, все едно някой убиец трябва да убие дете, за да си вземе нужната поука.

Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...

Добре че, има аборти, за тези които действат и след това мислят за последиците. Иначе и това е лошо, все пак отнемат човешки живот. Важно е да си вземат поука
    К'ви убиства, к'ви пет лева... т'ва са няколко клетки, които са далеч от човешко същество

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Казваш го, все едно някой убиец трябва да убие дете, за да си вземе нужната поука.
    Ох, не говорих за аборта, а изцяло за случката.

Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...
    Аз ти казах... невъзможно е да не е бременна!!! Вземете си тест и проверете!

П.С. Аз съм резултат от орална любов, за тези които очевидно не знаят биология

anonymous990763
    Guest
    Ох, не говорих за аборта, а изцяло за случката.
    Как очакваш да се разбере, след като си сложила изречението "важно е да си вземат поука" веднага след това за аборта?

А за аборта ? До пловдив няма проблем да идем но питам за рискове , колко време ще отнеме , колко заплащане и дали има начин родителите да НЕ разберат ... Благодаря
    Последно редактирано от Petur2020 : 02-28-2016 на 13:46

anonymous990763
    Guest
    А за аборта ? До пловдив няма проблем да идем но питам за рискове , колко време ще отнеме , колко заплащане и дали има начин родителите да не разберат ... Благодаря
    Рискове - да не може да има деца след това. Никакъв аборт. А и най-вероятно не е бременна. Купете тест и мирясайте.

Рискове от аборта, че няма да деца, може стане само и единствено след 3-я, 4-ия месец.
    И хората сто пъти ти обясниха, че е НЕВЪЗМОЖНО да е бременна... като видях темата си помислих, че си 13-14 годишен, ама на 16 години да не знаеш толкова просто нещо от биологията...
    Нито тест ви трябва нито нищо, както каза indistrict мирясайте и толкова...
    Чудя се дали наистина има такива хора като тебе или си трол... границата очевидно е много тънка

Човеко замисли се защо да няма начин ? Какво пречи сперматозоидите да достигнат ? Просто прочетох за много такива случаи .. Ето ти пример http://www.gurl.com/2015/02/07/can-y...oure-a-virgin/

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Хайде, пак се напълни с "разбирачи". Не видяхте ли, че вече се произнесох!? Може да е забременяла и точка.
    За неуките: хименът е пропусклива мембрана. Т.е. има избирателна пропускливост и е напълно възможно част от семенната течност да е преминала през него.

anonymous990763
    Guest
    Като минат дните, 14, да се направи тест. Ние откъде да знаем?

Не питам само това ... Зададох още много въпроси като тези за аборта ...
    И има ли други начини ?
    Просто питам за да съм подготвен и ако отчете този тест положителен да знаем какво да правим и да не губим време

Ако щех и се изпразни на клитора 10000 и да видим дали ще забременее.... учете биология идиоти!!! I'm done with this shit, bye

Голям фен Аватара на one
    през панталон, през бельо, през мембрана, през не-знам-си-какво още и бременна, аххахахахаа
    не умират ли тия сперматозоиди, бе, (не)уките

И на клитора да й се изпразня то ако текне ..... -_-
    Последно редактирано от Petur2020 : 02-28-2016 на 14:19

ВИЖТЕ ХОРА МЛАДИ СМЕ ИМАМЕ ВЪПРОСИ ПРИТЕСНЯВАМЕ СЕ ... Не искам да ми се репчите а искам информация просто ... Като кажете че няма шанс поне кажете защо ... Кажете каква е причината да мислите по този начин ... Прави сте не съм образован по тази тема .. Даже изобщо и това е причината че пуснах поста ... Четох четох но просто искам да знам още мнения а не да ми викате и да се смеете ...
    Обяснете ако е възможно и ако стане какво да правим нататък ...

Голям фен Аватара на one
    ий
    ѝ

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от one Виж мнението
    през панталон, през бельо, през мембрана, през не-знам-си-какво още и бременна, аххахахахаа
    не умират ли тия сперматозоиди, бе, (не)уките
    Май не разбираш от сарказъм.

Голям фен Аватара на one
    хаха, имаш да работиш още, докато ти се получи

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    К'ви убиства, к'ви пет лева... т'ва са няколко клетки, които са далеч от човешко същество
    Не, не са няколко клетки. До преди година-две и аз очаквах да е само клъстер клетки, но не. Аборта е позволян до 6та седмица, но съм виждала ръчички, краченца и главичка в клип в медицински сайт. Няколко клетки ще са, ако е химичен аборт.

Авторе, близнаци! Направо тризнаци ще имате. Мислете му.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Бутни я по стълбите... по принцип работи, ама изчакай да стане поне 4-5-ти месец, за по сигурно.
    Хаха Одобрявам : D

има едно хапче наречено ескапел, което се взима след секс при опасения за забременяване. То обаче се пие до 48ч. (или 72ч. не съм много сигурна) и решава проблемите. За това е късно вече де надявам се да не е бременна, че ще се вкарате в голям филм пък и абортът е рисков. Дано всичко е наред и да си знаеш за напред.

supportbot
    Guest
    1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си