.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Много сте сладки, въпреки това кажи, ако забременее би ли я оставил ?
    Добре че, има аборти, за тези които действат и след това мислят за последиците. Иначе и това е лошо, все пак отнемат човешки живот. Важно е да си вземат поука

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nlucy Виж мнението
    Добре че, има аборти, за тези които действат и след това мислят за последиците. Иначе и това е лошо, все пак отнемат човешки живот. Важно е да си вземат поука
    Казваш го, все едно някой убиец трябва да убие дете, за да си вземе нужната поука.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Казваш го, все едно някой убиец трябва да убие дете, за да си вземе нужната поука.
    Ох, не говорих за аборта, а изцяло за случката.

anonymous990763
    Guest
    Ох, не говорих за аборта, а изцяло за случката.
    Как очакваш да се разбере, след като си сложила изречението "важно е да си вземат поука" веднага след това за аборта?

Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...

Цитирай Първоначално написано от Petur2020 Виж мнението
    Не сме правили секс ... Стана така че попадна на гащите ий и мина през тях ... Това е фала ...
    Аз ти казах... невъзможно е да не е бременна!!! Вземете си тест и проверете!

П.С. Аз съм резултат от орална любов, за тези които очевидно не знаят биология

К'ви убиства, к'ви пет лева... т'ва са няколко клетки, които са далеч от човешко същество

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    К'ви убиства, к'ви пет лева... т'ва са няколко клетки, които са далеч от човешко същество
    Не, не са няколко клетки. До преди година-две и аз очаквах да е само клъстер клетки, но не. Аборта е позволян до 6та седмица, но съм виждала ръчички, краченца и главичка в клип в медицински сайт. Няколко клетки ще са, ако е химичен аборт.

Авторе, близнаци! Направо тризнаци ще имате. Мислете му.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си