.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от lubo951 Виж мнението
    Ще ми е интересно да не разбираш нищо от програмиране например и да те пратят да напишеш компютърна програма без да ти обяснят какви програми/инструменти да използваш. И дори да намериш кои точно да използваш как ще работиш с тях след като никой не ти е обяснил нищо. Ама предполагам, че голям гений си се родил та на теб помощ няма да ти е нужна. lmao Благодаря все пак на LoadRunner, че се опита да помогне някак.
    Има учебници, видео уроци, ръководства и още толкова много места от които можеш да прочетеш и да разбереш как да я направиш тая курсова.

Да не говорим че може и на ръка да го начертаеш (опция която аз нямах)... Толкова си тъп, че не можеш да го пречартаеш ли??
    На нас също не ни обясняваха как да си направим курсовите и въпреки това няма някой който да не ги е направил... Но то трябва да седнеш и да почетеш малко...

Един съвет... Ориентирай се към специалности в които не трябва много мислене, че явно не ти се отдава.

П.С в курсовата ми по програмиране имаше, неща и от следващия семестър и въпреки това си я направих, само с помощта на видео уроци от youtube..
    Последно редактирано от Dwyd96 : 03-04-2016 на 21:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си