.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

малък пенис

здравеите аз съм момче на 15 след няколко месеца ще правя 16 пенисът ми е 12 см надървен плс кажете какво да правя защото много ми е притеснено няколко пъти съм имал възможност да го направя но винаги съм избягвал това плс кажете какво да правя

Ami ne e malak spoko a i ako e debel nikoi nqma mu puka garantiram
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Голям фен Аватара на dantro
    немисля че има закво да се претесняваш .. ще порасне надрървен 12 см
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мии нищо не можеш да направиш за да ти порастне..мое само да си намериш някоя която няма да гледа това.т.е това за нея да не бъде от най-голямо значение..а пък сиг ше ти се опраи след някоя др година
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

ми не е много дебел и за тва доста се притеснявам

Ima na4ini da porastne no nqma smisal tova koi kolko se hvali 4e im bili 19-20 sm sa pulni gluposti. A i ne e mnogo qko ne6to dalgo da te natiska shtoto realno si boli, tova za razmera e palna glupost, sled kato ti e nad 10 sm ne vijdam problem.
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

ами проблемат е че ако момичето след като го виде нещо се възмути мн кофти ще ми стане апък и аз съм доста висок 1.84 да не тва нвщто да влияе

мии пич рискуваи немисля че някоя ще се възмоти наи-много да раскаже на всички които те познават .. което хич не е успокояващо иди на курва .. и не си одчаиваи не е кои знае каква загуба пък и сигурно ще порасне
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

ka4i snimka togava da vidim kakvo ima da se vazmnushtava ? ama spored men nqma ot ko da se pritesnqvash

Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    ka4i snimka togava da vidim kakvo ima da se vazmnushtava ? ama spored men nqma ot ko da se pritesnqvash
    Е ти пък тои снимка че няма да качи няма ама .. невярвам да се възмоти на момента .. после може и да те говорят малко
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

еми точно от това се притеснявам да не каже на някои които ме познава

Град
    sofiq o.k
    Ми ше го праите на тъмно, бе пичч! Няма да и даваш да го вижда и така! Ако после каже нещо против теб, кажи, че тя е като кофа
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

tova sa palni gluposti, ako q iz4ukash zdravo nishto losho nqma da kaje na nikoi ako shte 11.5 sm da ti e!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    С риск да ме баннат или да ми изтрият коментара ще ти поакжа тази снимка на помпа за уголемяване на пениса не съм ползвал не знам дали върши работа но щом я продават може и да прави нещо

ето и за момичетата

Кажи честно-дебел ли си ? Защото познавам няколко момчета,които имат проблем с наднорменото тегло и може от там да е цялата работа ^^
    Когато се раждаш,ти плачеш,а светът се радва.Живей своя живот така,че когато умреш,светът да плаче,а ти да се радваш!!!

до сега не съм 4увала някое моми4е да е споменали,4е като си ляга с някой си носи линийка,така 4е слънце не се притеснявай :P

Град
    Sofia
    Блъскай по вратата и да не ти пука
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Действително, честата ерекция може да доведе до леко увеличаване на размерите на пениса.Както ти е ясно, пениса се пълни с кръв и колко по-често го държиш пълен, толкова по-добре.Обратното е, когато не го ползваш изключително дълго време, освен да пикаеш, може до такава степен да се смали, че известна част от него да се прибере в тялото.Разбира се, не очаквай с честа ерекция, да увеличиш пениса си от 12 на 16 см.Ефект ще има, но по-малък.

не не сум дебел вече миналата година бях но сега съм си добре (мисля) 75 кг 1.84 пък и чикии редовно бия...

Град
    В нас
    Цитирай Първоначално написано от bladex
    не не сум дебел вече миналата година бях но сега съм си добре (мисля) 75 кг 1.84 пък и чикии редовно бия...
    Е на 12 сантиметров чекии да биеш... смис..абе не знам фани изчукай некоя така или иначе треа да се ебеш некой път.Дали сега ще говорят за тебе или не-все тая!Просто накарай момичето да говори само хубави неща пич!
    I love only myself and fight only for myself!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от The Demon
    Издирвам сексапилна мадама до 14 години...не е зле да е свободна...за предложения чакам ЛС
    ХаХа смятааай

Цитирай Първоначално написано от The Demon
    Цитирай Първоначално написано от bladex
    Е на 12 сантиметров чекии да биеш... смис..абе не знам фани изчукай некоя така или иначе треа да се ебеш некой път.Дали сега ще говорят за тебе или не-все тая!Просто накарай момичето да говори само хубави неща пич!
    ненормално ли ти звучи?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ъъъ за пореден път ще кажа, че важен е не инструмента, а майтсора

абе дарпай си го всяка вечер и ще порастне

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ъъъ за пореден път ще кажа, че важен е не инструмента, а майтсора
    Иии добър майстор на голям тезгях работи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми