- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сополо, дай си скайпа
Айкажигодасипишемчемиетъп оинямакодаправя.
корб му го има
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Как така ми го има ? Той ли е sexy_killer_kn ???(баси педераста и то комплексар - ако е бил той и сега кача хронологията, добре ще се посмеем)
-Защо аз не знам за това?
-по темата: Няма да си го дам
*ще си пишем тук !
>Не съм "сополо"
<inewton - Ти нали уж каза че ще спреш да взимаш отношения по "solo_" ? Защо все още пишеш в теми свързани с мен ?
Последно редактирано от solo_ : 03-01-2016 на 08:05
тия неща не може ли да ги уреждате на лично, та е нужно само да правите такива кухи теми?
Можемаматакаепоинтересно.
Даже соло найш кво? Напиши ми номера си на ЛС, аз ше ти се обадя да си говорим по телефона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сополо