Може би сте прави. Но аз нещата ги гледам малко повече в перспектива. Ако отида хладно настроен, тя ще бъде в същото настроение, което не е на добре. Ако е решила да се събираме и тръгнем да говорим за месеца и обсъдим директно - ще бъдем ли заедно или не, не виждам после как ще станат нещата. Няма ли да изглежда някакси смешно: - Искаш ли да сме заедно? Да-.. целувки-..
Ако просто я оставя да говори за това как е минал месеца й, и аз разкажа някои мои интересни случки от март, позабавляваме се, посмеем се, то настроението й ще покаже дали иска да се събираме. Езикът на тялото й ще ми покаже мога ли да я целуна или трябва да се отдръпна. Това с говоренето искаш ли да сме заедно малко ми идва като в детската градина - искаш ли да сме гаджета. Не знам, може и на мен да са ми грешни разбиранията. В крайна сметка, ако избера варианта, който аз мисля да избера и се държа весело, ако тя иска да се съберем ще ми отвърне на веселбата, а ако иска да останем само приятели ще се държи студено и мрачно, което рано или късно ще ми убие ентусиазма.
П.С. Държа да отбележа, че това да решим какво ще правим с връзката си е малко неточно. Дефакто ние не ходим, не сме във връзка и тя пожела да скъсаме преди 1 месец. Ние сме скъсали, това за нея е повече скъсване, отколкото някаква си ПАУЗА.
Последно редактирано от lucho13 : 03-21-2016 на 21:10