- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да скъсам с него но го обичам
Здравейте, имам 2 годишна връзка (той е в чужбина) и обичам приятеля си. В началото се разбирахме добре но после започнаха разни скандали изневерявал ми е много пъти, но аз глупачката всеки път му прощавах каквото ще да става. Страшно много е ревнив, разрешава например след училище да изляза с приятелки на някъде после като се прибера вкъщи и ако случайно реша отново да изляза с приятелки направо ми казва "за днеска ти стига толкова".. дори не иска да ме пусне да ходя на село при баба. Докато се стъмни времето задължително трябва да съм се прибрала вкъщи.. например когато съм в училище и излизам от час в 11 часа тябва да му звъна точно в 11 ако закъснея с 5 минути започва да ми крещи.. Аз когато ми причернее заради неговите глупости 20 пъти сигурно съм го оставяла, но да речем след ден два пише ми звъни ми за да се сдобрим и аз готово сдобрявам се.. Дори не искаше да уча висше, но нашите ме задължаваха и аз имах желание да уча но той не ми позволяваше, искаше веднага след като завърша 12 клас да се омъжа за него. Та както и да е накрая се съгласи с 300 зора да уча бяхме на ръба на раздялата.. Беше ми казал"ако ще учиш ми кажи още от сега да се разделию, а ако няма да учиш кажи на вашите да си знаят, че аз няма да те чакам още 5 години(той е голям от мен с 5 години)за да се оженя. Той искаше да се омъжа за него и да заминем за Австрия при неговите. Но се съгласи накрая де, даже после ми каза че само за да не се разделим ще дойде да живее при мен. аз го усещам, усещам любовта му към мен, правил е за мен много немога да го отрека. Просто усещам че от 4-5 медеца има голяма промяна в него. Усещам любовта му и аз го обичам много в момента не мога да се оплача от него изобщо.. Обаче проблема е там че просто искам да скъсам с него.. Не мога да си го обясня защооо.. Помеже не ми разрешава ра излизам много тук там и затова аз виждам приятелките си излизат с разни компании забавляват се и аз искам да мога така, но уви.. немога. Та въпроса ми е струва ли си да го зарежа и да си живея живота както на мен ми харесва и да нямам такива главоболия и мисли като"дали постъпих правилно, дали не съм сбъркала и да седя на тръни дали ще се ядоса за нещо". Само ме е страх ще после ще съжалявам.
Благодаря предварително![]()
Колкото и да го обичаш, трябва да обичаш себе си повече и да не си причиняваш този тормоз повече. И аз съм имала връзка с момче по-голямо от мен, но нямаше никакви ограничения. В една връзка трябва да има свобода, не единия да командва другия и да управлява живота му. Още повече, че щом ти изневерява и то все още си с него, няма никакво право да те контролира, ти си тази, която трябва да го държи изкъсо. Също каква връзка имате след като той е в чужбина? Връзка от разстояние в рамките на страната не е лесно да се поддържа, да не говорим за международна... Непременно прекрати отношенията си с него възможно най-скоро. Няма да съжаляваш, че си избрала свободата си.![]()
Не си струва зарад никой мъж да рониш сълзи...зарязвай го.
Скъсай с него, едва ли се чувстваш добре във връзка, в която той е прекалено ревнив и егоистичен и те иска само и единствено за себе си. Поне аз това долових от твоя кратък разказ. Правилно чувстваш, че е време да сложиш край. Той се налага в живота ти прекалено много и се опитва да те контролира. Ти не си му кученце, което да изпълнява заповедите му, мисли за себе си, твоето щастие е най-важно!
Значи ти не можеш да се виждаш с приятелки повече от веднъж на ден, но той може да ти изневерява когато си поиска?
Веднага го зарязвай, не знам как си го търпяла толкова много време. Тази история ми напомня досущ на връзката на една моя приятелка, която наскоро заряза гаждето си.
Такива мъже се удовлетворяват единствено и само когато всичко е под техен контрол, когато владеят живота на всеки около тях. Поредните енергийни вампири. Ако искаш да не живееш като слугиня, зарежи го, завърши си висшето , а през това време ще си намерила някой, който те цени и уважава.
От авторката ..това че ми беше изневерил беше в началото на връзката но ,аз исках просто да го отжележа. Той си идва да ме види седи при мен 1 месец после пак си заминава за 3-4месеца после пак си идва и така. Последно ми каза че се съгласява да уча и щял да дойде при мен да живеем заедно в студентски град.Засега всичко е добре не се оплаквам кой знае колко понеже го обичам ,но го има тъпото желание за раздяла просто ей така (за момента без причина) просто искам да си живвя живота както на мен ми харесва. Проблема е ,че ме спира страха в бъдеще да не съжашявам.
Въобще няма да съжаляваш, такъв човек не ти трябва, ще стане и по-зле !
Късай го!Такива тънкопишковци (без извинение), които се изживяват като командири на армията с нечий живот са ми ясни..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Тя него или той нея ?
Песента казва всичко ->
https://www.youtube.com/watch?v=7v7qCOG_DmY
Не ти трябва такъв мъж само да те командва и да не ти позволява да се развиваш щом не искаш да си с него го оставяш и не го мислиш повече
Да мюсюлманин е. Аз знам че съм зависима от него ,но немога да събера сили и да се оттърва от рази връзка защото го обичам също.
Ти шегуваш ли се? Изневерявал ти е, заплашва те, че щяло да стане лошо, ако решиш да заминеш да учиш, крещи ти, ако закъснееш да му се обадиш и те ругае каква си била, а не стига и това ами е в чужбина и не го знаеш дали не ти изневерява (пък и го е правил, следователно няма проблеми с това да те лъже)... Първо, той не те обича (защото не виждам как го показва с тези заплахи), а просто иска да те притежава. Второ, в момента те държи буквално като на каишка, а ти си толкова уплашена от него, че почваш от страх да си търсиш оправдания, че го обичаш. Трето, изневерявал ти е, от къде си сигурна, че няма пак да го направи или не го е правил вече след като е в чужбина и може перфектно да се крие
Последно редактирано от filmimilmi : 03-02-2016 на 08:44
Просто каквото и да прави по някакъв начин чувствам любовта му ,правил е много за мен ..Веднъж аз исках да се разделим той докато си беше в чужбина и само и само да не се разделим скара се с техните и след седмица вече беше при мен. И всички тези неща си ги спомням и някак си ме спират . Мен че не ме пуска навсякъде по всяко време да ама и той си е вкъщи само на фитнес ходи и помага малко на баща си в работата. Иначе само привечер ако излезе да изпие едно кафе излиза ..и токос
Последно редактирано от zyzylink11 : 03-02-2016 на 12:10
Единственото което искам е да заспа и като се събудя всичко да е приключило ..не искам да преминавем през всичко това нямам кураж
И през кое по-точно те е страх да преминеш?Тогава по-добре изобщо не се захващай...
Като му кажа че искам да се разделим ще каже защоо..нали ме обичаше нали щяхме да бъдем щастливи.И аз като му отворя тези старите теми че ми е изневерявал и тем подобни ще каже защо рогава навремето ми прости за всичко