.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Мойто лично мнение,e че щом го е направил веднъж..ще повтори и потрети,но само ти можеш да решиш какво да направиш...

На същото мнение съм с всички говорите абслютни верни неща но се чувствам привързана и сякаш ще стрдам ако го оставя просто ей така при условие че в момента се разбираме добре ,а пък на мен с 2 думи ми се живее ..Винаги ми е ставало гадно докато сме разделени ,постоянно мисля за него гледам кога последно е бил на линия постоянно говоря за него на приятели все той ми е в главата само дето с него не говоря . Искам по някакъв начин да съм сигурна ,че няма да ми липсва .

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Ти нормална ли си ? Вие нямате никакво бъдеще заедно, ако не искаш животът да ти е такъв ! За такъв мъж само робиня може да се ожени, ти си свободна жена, бъди смела, говори с родителите си ! Ако пък е толкова зле замини в друг град !

Супер фен
    Момиче,казах ти няма ''не мога '' или пък '' привързана съм към него '',ако искаш да продължава да се държи така с теб остани с него.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от zyzylink11 Виж мнението
    На същото мнение съм с всички говорите абслютни верни неща но се чувствам привързана и сякаш ще стрдам ако го оставя просто ей така при условие че в момента се разбираме добре ,а пък на мен с 2 думи ми се живее ..Винаги ми е ставало гадно докато сме разделени ,постоянно мисля за него гледам кога последно е бил на линия постоянно говоря за него на приятели все той ми е в главата само дето с него не говоря . Искам по някакъв начин да съм сигурна ,че няма да ми липсва .
    Ей тая пуста привързаност винаги ви спира и си проваляте живота? И какво - чувстваш се като в затвор, но ще си останеш с тоя човек само защото ти е удобно и така си свикнала? Няма да те лъжа - да, гадно ще ти е, разделите са неприятни, след като сте били заедно толкова дълго ще е трудно да свикнеш без този човек в живота си. Обаче дискомфорта и празнотата са временно явление, след време ще осъзнаеш, че си направила правилния избор и няма да съжаляваш. Защото колкото и да си привързан към един човек, когато ти липсва свободата под каквато и да е форма, няма как да си истински щастлива.

Напоследък се промени обаче почна да ме пуска да излизам след като се стъмни не ми се натрапва както преди ..Някои мои приятелки казват че под това се крие нещо (например като се държи сравнително добре с мен и моите желания аз може и да се откажа от ученето на висше) ?

Цитирай Първоначално написано от zyzylink11 Виж мнението
    Напоследък се промени обаче почна да ме пуска да излизам след като се стъмни не ми се натрапва както преди ..Някои мои приятелки казват че под това се крие нещо (например като се държи сравнително добре с мен и моите желания аз може и да се откажа от ученето на висше) ?
    Или му е дошъл акъла, или цели нещо, както ти казват. Вече ти казахме да го зарязваш, но все пак решението си е за твоя живот и си е твое. Но каквото и да решиш, при никакви обстоятелства не се отказвай от университета! За баткото не знам дали ще съжаляваш, но за това определено.

Супер фен
    Така се държи привидно,за да му вържеш , a ти вържеш ли му ще си най наивната глупачка,щото после оттърваване от него няма да има,ти ще му бъдеш робиня до живот особено пък,aко му родиш дете,тогава щеш или не няма да се оттървеш от него ,..така,че мисли преди да правиш или казваш нещо .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    или цели нещо, както ти казват.
    Ето това е самата истина

Просто ей така да му кажа не те искам вече въпреки че те обичам не виждам въдеще с теб-ей това немога да го направя .. Но се надявам в най скоро време да събера смелост или уловя удобен момент ..иначе като се отнася добре с мен немога да преценя нищо ,а и сърце ми не дава за момента защото го обичам. Ще си дам време дано всико се подреди

Просто му кажи, че не си представяш да прекараш живота си с него и не си щастлива във връзката ви, обичта между двамата не е достатъчна, за да и успешна една връзка. Задължително затвърди позицията си и кажи, че решението ти е окончателно и повече не искаш да сте заедно.

Де да беше толкова лесно и на действия отколкото на думи За сега ще го следя ,а и в никакъв случай няма да се откажа да уча

Супер фен
    Ти си имай едно на ум с него и по-надалеч стой от него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си