Цитирай Първоначално написано от zyzylink11 Виж мнението
На същото мнение съм с всички говорите абслютни верни неща но се чувствам привързана и сякаш ще стрдам ако го оставя просто ей така при условие че в момента се разбираме добре ,а пък на мен с 2 думи ми се живее ..Винаги ми е ставало гадно докато сме разделени ,постоянно мисля за него гледам кога последно е бил на линия постоянно говоря за него на приятели все той ми е в главата само дето с него не говоря . Искам по някакъв начин да съм сигурна ,че няма да ми липсва .
Ей тая пуста привързаност винаги ви спира и си проваляте живота? И какво - чувстваш се като в затвор, но ще си останеш с тоя човек само защото ти е удобно и така си свикнала? Няма да те лъжа - да, гадно ще ти е, разделите са неприятни, след като сте били заедно толкова дълго ще е трудно да свикнеш без този човек в живота си. Обаче дискомфорта и празнотата са временно явление, след време ще осъзнаеш, че си направила правилния избор и няма да съжаляваш. Защото колкото и да си привързан към един човек, когато ти липсва свободата под каквато и да е форма, няма как да си истински щастлива.