.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Например:
    elmaz.com
    Там има стари лелички сигурно има и такива с пари
    А ти там ли откри своя съпруг?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Айде като толкова знаете кажете ми какво да направя за да Ополозотворя тези пари.
    Ето тука - писах в другата ти тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11406265

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Авторе, ако си толкова перфектен колкото се изкарваш и единственият ти проблем е това, че нямаш гадже, защото...не общуваш с момичета, значи може да се каже, че нямаш никакъв проблем... Илизай по заведенията с приятели или сам. Заговаряй непознати девойки. Черпи ги ако е нужно. Нали имаш пари? Вози ги ако е нужно. Нали имаш кола? Ходи на сбирки където има жени и създавай нови и нови запознанства. Заговаряй жени в интернет. Във фейсбук и другите платформи. Регистрирай се в сайтове за запознанства.
    Заговаряй жени на ЛС в различни форуми. Ако отношенията ви започнат да се задълбочават ги кани на вижданки, срещи и т.н. Поне така както си се описал...изключително много възможности имаш пред теб. Стига да си достатъчно уверен...
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-02-2016 на 23:02
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    А ти там ли откри своя съпруг?
    В един сайт за запознанства преди 5г открих голямата си любов ,бях година с него,a сегашният ми мъж го открих във Франция на Лонел.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    В един сайт за запознанства преди 5г открих голямата си любов ,бях година с него,a сегашният ми мъж го открих във Франция на Лонел.
    е значи сегашния не ти е любовта... тъжно

Има ли друг вариант освен да досаждам на непознати момичета по улиците? Никога не съм виждал някой да заговаря момиче ей така на улицата.

И тези неща не ги казах да се хваля и фукам, а за да покажа че нямам толкова пречки или недостатъци които биха ме предотрватили да имам гадже.

И както казах празни съвети от сорта на "излизай с момичета" са ми толкова полезни колкото да отидеш при просяк и да му викаш "прави пари"

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ако имаш пари и такова самочувствие, каквото демонстрираш тук нямаше да останеш без приятелка. Явно едно от двете ти липсва в реалния живот.
    Какво ми помагат тези неща, когато момичетата не знаят че съществувам?

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Тц тц тц и аз като автора хубав, красив,прекрасен, божествен, умен и богат и даже са ме поканили в лигата на супергероите ! Ама уви разхождам се аз в Бургас и една жена не мога да намеря да заговоря бе ни една !
    И това ли е единствения вариант? Да досаждаш на непознати по улиците като крийпър, изобщо не ми се нрави тази идея.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Регистрирай се в сайтове за запознанства.
    Ти пробвал ли си и знаеш ли какво е там?! А? Това е най-глупавият съвет по темата! Освен да си загуби времето там, нищо друго няма да стане!
    Има ли друг вариант освен да досаждам на непознати момичета по улиците? Никога не съм виждал някой да заговаря момиче ей така на улицата.
    Зациклил си върху това "заговаряне на момичета по улиците"!!! Никой не ти говори за това!
    Ти колежки в университета нямаш ли?!?!?!
    Разбира се че се срещат жалкари и досадници, които нямат друга работа и досаждат на случайни жени по улиците - тях жените ги отрязват веднага! Красивите жени отрязват по няколко такива досадници всеки ден!

Ето тука писах един примерен вариант (като за теб), но ти явно не си си направил труда да го прочетеш!
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11406265

Вероятно си трол авторе, но ако си реален толкова по-зле за теб...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Вероятно си трол авторе, но ако си реален толкова по-зле за теб...
    Защо да съм трол?

Толкова ли е невъзможно за вас хора, да си помислите че някой може да се толкова преебан от вселената че да няма контакт с другия пол.

Да с пари, кола, самочувствие и увереност дето му казват сто пъти начините, но той повтаря, че никой никаква помощ не му оказва да. Ако си наистина реален и съм като теб...вярвай ми...
    мацките ще се избиват за мен....

"мацките" не знаят че изобщо съществувам защото нямам никакъв контакт с тях.... просто така се развиха нещата че се преебах безкрайно здраво.. но това е реалността.... бих сменил всичко което имам да съм средния селянин с нормално развитие в "любовтта" защото колкото и пари и успех да имаш просто няма какво по-добро да има от това да имаш девствена приятелка на 16 и да знаеш че те обича... имал съм досега кажи речи всичко друго което може да има един човек в живота

просто ми трябват 1-2 приятелки, ако имам това без проблеми ще си хвана гадже... но не съм имал приятел от женски пол от детството
    Последно редактирано от KrivMasur : 03-03-2016 на 18:06

Върни се отново на по-предишният ми пост...
    Ако действително имаш нещата които казваш и си такъв какъвто казваш...начини за запознаства и правене на впечатление както бях написал има адски много...

За просто сприятелявания пък...още повече...
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-03-2016 на 18:06

Град
    София
    Да с пари, кола, самочувствие и увереност дето му казват сто пъти начините, но той повтаря, че никой никаква помощ не му оказва да.
    Така е и май наистина ще се окаже че е трол! Написах му и аз примерен план, но той пък същото си знае !

Върни се отново на по-предишният ми пост...
    Ако действително имаш нещата които казваш и си такъв какъвто казваш...начини за запознаства и правене на впечатление както бях написал има адски много...

За просто сприятелявания пък...още повече...
    Това което казвам е истина... нямам и причина да лъжа защото тогава съветът който получа може да не действа за моята ситуация. И какви са тези "адски много" начини? Аз за целият си живот само едни не открих. И както казах не ми е проблем че момичетата не ме харесват и ме режат... аз даже бих се радвал да съм в такава ситуация защото това поне ще значи че съм околко момичета.

Има хора дето само се оплакват че били във 'френдзоната'.. иде ми на ги натупам.. аз толкова бих се радвал поне това да имах

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Така е и май наистина ще се окаже че е трол! Написах му и аз примерен план, но той пък същото си знае !
    Твоите планове базирани на дълъг и експертен опит са като инвалид да пише програмата за тренировки на Ивет Лалова.

Май самочувствието и увереността ти не са чак толкова много колкото ги изкарваш?...

Май самочувствието и увереността ти не са чак толкова много колкото ги изкарваш?...
    Какво имаш впредвид? Аз съм си уверен и си имам самочувствие, но когато става въпрос за момичета, не мога сляпо да игнорирам в какво преебано положние съм.

Град
    София
    Май и парите и колите - също !

Май и парите и колите - също !
    Всичко, което казвам тък е истината. Просто съм в крайно, ама крайно гадна и преебана ситуация. Как е възможно не само да съм изпуснал златните години за гаджета и връзки, ами даже да нямам какъвто и да е контакт с жени. Много ми е трудно да издържам вече, това е по-зле отколкото да си инвалид, до няколко години сигурно ще съм полудял и ще съм си теглил куршума, няма по-лошо от това нещо да те мъчи психически без да спира, и да знаеш, че времето минава и вече е прекалено късно за каквото и да е... и не ми ги ръсете тия глупости че има време в 20-те ти години.... ако си изпуснал тийн годините и момичетата в най-прекрасните им години и най-добрият им вид, ти наиситна няма за какво да живееш, и това идва от човек който има ВСИЧКО друго в живота.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    е значи сегашния не ти е любовта... тъжно
    Сегашният в първата половин година го обичах,но той така си направи и то сам,че вече не го обичам .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи да излизаш с нормални момчета, а не само с коч компанията си.
    Мила, та това е едно и също ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
    Във фитнеса примерно също - но там внимавай как заговаряш, че най-редовно има...
    ...приятелите на тези момичета и като резултат най-много да си изпроси боя!

Окей, като за начало ти предлагам да спреш да се самосъжаляваш и да мислиш за миналото. Ок, блял си, нямаш контакти с момичета, в миналото е. Забрави го и се съсредоточи върху промяната.
    Вземи да излизаш с нормални момчета, а не само с коч компанията си.

Сигурно има нещо, което искаш да направиш - да ходиш на някакъв спорт, да захванеш нов чужд език, например? На такива места има момичета. Във фитнеса примерно също - но там внимавай как заговаряш, че най-редовно има някакви досадници, които се перчат и си мислят, че са голямата работа и момичетата се чудят как да ги отрежат, за да могат да тренират на спокойствие.

Във фейсбук постоянно има някакви събития - я концерт, я друго. Като излезете вечерта на бар, пак има момичета наоколо. Не налитай и не създавай впечатление, че си търсиш гадже, първо трябва да се научиш да комуникираш нормално с момичета и да повярваш, че не е голямата работа.

На море, екскурзия до съседен град просто?
    Рожден ден на приятел?

Като цяло - можеш да напишеш пост, в който да отхвърлиш всяко предложение и да продължиш да се жалваш, или можеш да седнеш и сериозно да помислиш дали не би могъл да направиш нещо по въпроса. Твоя работа си е.

П.С. Впрочем, момичета в тийнейджърските години далеч не са в най-добрия си вид (нито външно, нито вътрешно) или прекрасни години, що за глупост?
    Аз не се самосъжелявам, и не мисля за миналото. Гледам текущото, което е че съм на 19 и не съм и докосвал момиче и се вбесявам.

Те са си нормални момчета, имат си гаджета/ебат... просто като излизаме си излизаме само нашата компания, аз изобщо не мислех че има компании от смесени полове, честно казано по-лесно ще ми е да си купя първото ферари от колкото да съм в такава компания...

Аз си имам живот, хобита и неща които правя, но те нямат нищо общо с момичета. Във фитнеса където ходя има само батки, тъпа работа но доста мотивира за блъскане.

Като излизаме на бар/заведение да се видиме, това какво общо има с момичета? Ние сядаме да се видиме на маса и това е. Не съм виждал досега някой да заговаея в заведение (освен нощни заведения/чалготеки и подобни).

На мен даже не ми е за гадже, просто искам да си намеря приятели от женски пол, само да съм около момичета ще ми е достатъчно за да си намеря гадже, защото (и това не го казвам да се хваля а за да покажа в каква ситуация съм) имам пари, карам хубав автомобил, имам тяло, не съм нито нисък нито грозен.

Аз мога да комуникирам нормално с момичета, и знам че не е голяма работа. Точно това ме нерви, че изобщо не е нищо специално, а за мен е невъзможно (да съм в такава ситуация).

На море ходих сам миналата година, и ако имаше достатъчно високо място със сигурност щях да се самоубия. Беше просто АД да гледам толкова много млади красиви момичета, и щастливи млади двойки. Бил съм в крайно лоши ситуации, но това беше краен психически тормоз, по-лош и от затвор.

Просто от гледна точна на логистика е невъзможно да си намеря дори приятелка от женски пол, как и къде по-дяволите ще я срещна като ден за ден нямам никакъв женски контакт и това няма да се промени от нищото.

Това последното е нещо обективно, но за мен момичетата са най-добри в тиий годините си - тогава те просто светят от хормоните от пубертета и просто изглеждат невероятно, какво ферари или ламбо на улицата изглежда невероятно. Тогава са и най-весели и забавни, и на най-'неизносени'. За мен нищо не може да се сравнява с една тийнейджърка, наистина нищо друго на света не искам, а аз съм имал всичко друго и то не значи нищо за мен.

Мила, та това е едно и също ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
    едва ли ще си изпрося боя.... тези дни направо се моля да има с кой за какво да се сбия, просто да си излея гнева върху някой невинен(или виновен) така както господ излива неговият върху мен в моят разцвет

едва ли ще си изпрося боя.... тези дни направо се моля да има с кой за какво да се сбия, просто да си излея гнева върху някой невинен(или виновен) така както господ излива неговият върху мен в моят разцвет

Чудя се дали и в реалния живот си такъв или си як мишкар ,щото много ей такива има дето се палят по форумите ,а после бегат като зайци . Интересно е ,че всичко това загатва нещо ама не мога да го тълкувам . Да не си направил малко по голямо бицепсче и искаш да се тестваш върху някого нещо много комплексарско звучи. Я пробвай в някоя бокс зала малко спаринг да видим дали ще ти се иска пак да изливаш гняв ,то и разцвета ще ти стане по хубав тъкмо ще ти отива на набожната личност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си