Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Къде го това проучване? Това са някакви изостанали смотаняци, които са една малка част от населението.
Как какъв е смисълът?! Смисълът е да не умреш девствен !
Тоя влак си го изпуснал, гледай да не изтървеш и другите! Който подбира - мастурбира !
Грозен ,на последната приказка има една малко подробност ,който не подбира на грозна жена се спира макар никнейма да се връзва никой не иска да го споходи подобно нещо. Относно коментара ти вече добива смисъл започнал си да разсъждаваш :Д ,не че аз расъждавам с всичкия си . Относно девствениците мисля ,че съм го споменавал не веднъж пазара за циганки е отворен качеството зависи от парите за маниерите на тези непорочни момиченца не бих и споменавал ,но относно невиността им ,която ти искаш да омършиш , е това е предложение точно за теб Kriv Masur ,можеш спокойно да я минеш като валяк с гумичка ,без гумичка ,както решиш предполагам ,че можеш да си намериш и още по млада ако искаш от онези ,които си играят с кукли още . Относно статистиката беше проучване във Великобритания не си спомням ,точно къде съм я чел статията ,но със сигурност има такава .