Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
Чудно още колко теми може да пуснеш .... Ами излез и имай контакти, аз ли да ти ги направя вместо теб ? Даже може и да я оправя, ако толкова не можеш ? Като киснеш тук няма да имаш особен прогрес, и вместо да ревеш навсякъде вземи се стегни, да ти каже такива лиглъовци жените не харесват, ако си такъв ревач и извън тук, нищо няма да ти се получи !
Не съм никакъв лигльо или ревач, просто пускам темите тук за помощ защото не мога да питам някой очи в очи за това. Не 'кисна' тук по цял ден а имам активен живот, и вярвай бро, доста 'стегнат' съм. Просто нямам никакъв контакт с момичета. Това ми е проблема, няма никакви проблеми с вид или държание или каквото и да е, а просто че нямам никакви момичета в живота... ако бях в компания с момичето и имах контакти с момичета нямаше да имам абсолютно никакви проблеми с гаджета. Аз контакти си имам много, просто никой от тях не са от женски пол.

И тези празни думи не помагат. И аз мога сега да изляза и да отида при някой просяк и да му кажа "просто прави пари брато"