- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря прителка с пари?
Аз съм си позитивен човек но никое от тези глупости няма да ми помогне, със държанието си нямам никакви проблеми, проблемите са ми че нямам никакъв контакт с момичета.
И не искам да си взимам скъпа курва всеки ден, не е в това въпроса... на мен не ми пука за секса (нали все пак ми се ебе защото съм мъж и имам много висок тестостерон)... аз просто искам да съм с момиче което ме харесва. Не бих имал против да излизаме с месеци с някоя девствена преди да го правим, даже много бих се и радвал.
Аз винаги съм себе си и не се правя на човек какъвто не съм, и се държа с толкова уважение с колкото човекът срещу мен заслужава.... за това за гъзарите не съм сългасен тъй като те винаги са с момиче(та).. то и аз сигурно се приобщавам като такъв само дето съм просто в много лоша обстановка.
Това с благодарителните дейности един приятел ги прави и се отказа като ми каза че нямало пичета. Аз винаги се обличам в скъпи маркови дрехи които ми стоят точно и изглеждам добре с тях. Тренирам бойни изкуства и други спортове от много дълго време и имам много силна воля и здраво тяло.
И изобщо не мога и да си мечтая за свястно момиче... 100% сериозно казвам че ще ми е милион пъти по-лесно да си купя Ферари преди да стана на 25 от колкото да намеря свястно момиче..... или каквото и да е момиче
Оценявам това че ми давате съвети... но повечето от тях биха помогнали на някой който има проблеми с момичетата че не го искат и че го режат и т.н. мене даже няма кое момиче да ме отреже защото нямам никакъв контакт с момичета... ако в компанията ми имаше момичета и имах няколко приятелКИ нямаше да имам никакъв проблем да си хвана гадже защото съм много по напред във всяко едно отношение от голяма част от момчетата (това не го казвам за да се фукам или да се хваля, а просто защото е факт... ... то даже ми става тъжно и тъпо че е така а немога да си намеря момиче а има грозни и бедни които са щаствили с гаджетата си)
И какво казах празни съвети от типа на "излизай с компании с момичета" или "излизай повече с момичета" са толкова полезни колкото да отида при някой просяк и да му каза "изкарвай пари брат и си купи апартамент"
Последно редактирано от KrivMasur : 03-02-2016 на 15:53