.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    А ти там ли откри своя съпруг?
    В един сайт за запознанства преди 5г открих голямата си любов ,бях година с него,a сегашният ми мъж го открих във Франция на Лонел.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    В един сайт за запознанства преди 5г открих голямата си любов ,бях година с него,a сегашният ми мъж го открих във Франция на Лонел.
    е значи сегашния не ти е любовта... тъжно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    е значи сегашния не ти е любовта... тъжно
    Сегашният в първата половин година го обичах,но той така си направи и то сам,че вече не го обичам .

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи да излизаш с нормални момчета, а не само с коч компанията си.
    Мила, та това е едно и също ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Във фитнеса примерно също - но там внимавай как заговаряш, че най-редовно има...
    ...приятелите на тези момичета и като резултат най-много да си изпроси боя!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Мила, та това е едно и също ! Я обясни (не на мен, на всички) какво разбираш под "коч-компания" и какво под "нормални момчета"?
    едва ли ще си изпрося боя.... тези дни направо се моля да има с кой за какво да се сбия, просто да си излея гнева върху някой невинен(или виновен) така както господ излива неговият върху мен в моят разцвет

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    едва ли ще си изпрося боя.... тези дни направо се моля да има с кой за какво да се сбия, просто да си излея гнева върху някой невинен(или виновен) така както господ излива неговият върху мен в моят разцвет

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Чудя се дали и в реалния живот си такъв или си як мишкар ,щото много ей такива има дето се палят по форумите ,а после бегат като зайци . Интересно е ,че всичко това загатва нещо ама не мога да го тълкувам . Да не си направил малко по голямо бицепсче и искаш да се тестваш върху някого нещо много комплексарско звучи. Я пробвай в някоя бокс зала малко спаринг да видим дали ще ти се иска пак да изливаш гняв ,то и разцвета ще ти стане по хубав тъкмо ще ти отива на набожната личност.

Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    Чудя се дали и в реалния живот си такъв или си як мишкар ,щото много ей такива има дето се палят по форумите ,а после бегат като зайци . Интересно е ,че всичко това загатва нещо ама не мога да го тълкувам . Да не си направил малко по голямо бицепсче и искаш да се тестваш върху някого нещо много комплексарско звучи. Я пробвай в някоя бокс зала малко спаринг да видим дали ще ти се иска пак да изливаш гняв ,то и разцвета ще ти стане по хубав тъкмо ще ти отива на набожната личност.
    Занимавам се с бойни изкуства от дълго време, не съм агресивен или човек който скача на бой, камо ли пък комплексар, просто напоследък не мога да издържам. Това да прекараш тийн годините си без да пипнеш момиче си е най-висок клас психически тормоз нон стоп. Няма да се изненадам и ако взема да полудея след няколко години, ако нямаш контакт с другия пол не се развиваш правилно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си