- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря прителка с пари?
Занимавам се с бойни изкуства от дълго време, не съм агресивен или човек който скача на бой, камо ли пък комплексар, просто напоследък не мога да издържам. Това да прекараш тийн годините си без да пипнеш момиче си е най-висок клас психически тормоз нон стоп. Няма да се изненадам и ако взема да полудея след няколко години, ако нямаш контакт с другия пол не се развиваш правилно.
Много филми гледаш или много глупости четеш ,какво да кажат поповете или послушниците в мъжкки манастир ,как се справят . Относно това с пипането на момиче , незнам какво да ти кажа или започваш да ги пипаш само ,че да знаеш как или другия вариант е дестинация гарата там има "пеперудки" ,който ще те оправят ,няма да ти излезнат и скъпи дори ,а другия вариант е ръката . Относно това ако се притесняваш ,че си девствен има проучване ,което сочи ,че много мъже започват сексуалния си живот чак на 26 ,което си е доста иначе за девойките бих казал ,че те винаги са в очакване да ги хванеш и да ги разтресеш силно ,но пак казвам те са само в "очакване " никога няма да поемат първата крачка ,някой от страх други от суета ,а трети поради други причини . Бих ти разказал една случка за една девойка дето ми беше разказала ,че била толкова загоряла преди години ,че давала на комшията от съседната къща да я чука пред довара направо останах без думи тогава ,ама така и внимавай като подбираш да не попаднеш на някоя дето я минава всеки "съсед" ,макар че има и такива жени ,които просто не мога с един мъж и това е .
Тук не става въпрос за секса, на мен не ми пука за това (разбира се че ми се ебе, защото съм мъж, но разбираш какво имам впредвид).
Е какъв е шибаният смисъл в това да ебеш на 26 някакви стари и наебани износени курви, за които ти си просто поредният и нищо специално... най-сладкото е ученическата любов с ученички с разцвета си... това на 26 е да си като някой просяк който яде трохи останали от хубава вечеря. Какъв е шибания смисъл изобщо да се занимаваш на 26 като си твърде стар за някое мило и добро момиче на 15-17 години с което да имаш невинна любов или просто да правиш секс с нейното стегнато греещо тяло. Целият смисъл е да загубиш невиността си заедно с някое момиче, и да споделите изживяването... не с някой курва на която няма да и пука.
И каква е тая глупост, почти всички започват сексуалния си живот в гимназията като всеки нормален човек. И аз бих поел първата крачка... ако имаше потенциално момиче за това около мен.
Последно редактирано от KrivMasur : 03-24-2016 на 20:58
Къде го това проучване? Това са някакви изостанали смотаняци, които са една малка част от населението.
Как какъв е смисълът?! Смисълът е да не умреш девствен!
Тоя влак си го изпуснал, гледай да не изтървеш и другите! Който подбира - мастурбира!
Грозен ,на последната приказка има една малко подробност ,който не подбира на грозна жена се спира макар никнейма да се връзва никой не иска да го споходи подобно нещо. Относно коментара ти вече добива смисъл започнал си да разсъждаваш :Д ,не че аз расъждавам с всичкия си . Относно девствениците мисля ,че съм го споменавал не веднъж пазара за циганки е отворен качеството зависи от парите за маниерите на тези непорочни момиченца не бих и споменавал ,но относно невиността им ,която ти искаш да омършиш , е това е предложение точно за теб Kriv Masur ,можеш спокойно да я минеш като валяк с гумичка ,без гумичка ,както решиш предполагам ,че можеш да си намериш и още по млада ако искаш от онези ,които си играят с кукли още . Относно статистиката беше проучване във Великобритания не си спомням ,точно къде съм я чел статията ,но със сигурност има такава .