- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за помощ или съвет!
Няма да издавам името си нито училището в което уча.
Аз съм на 7 клас.
Има едно момиче от съседния клас, от началото на учебната година я харесвам тя също знаеше че я харесвам но тогава тя си имаше гадже.
Сега тя е свободна, и и предложих да ми отвърна с не.
Как да я накарам да ми върже.
А и най лошото е че съм по нисък от нея.
Едва ли ще ти "върже" не се надявай много. Опитай се там да бъдеш мил нещо а-у ама не очаквай нещо голямо. Поне от това което прочетох мисля, че ти си си виновен, а не ръстазаради тва няма да ти се получат плановете. То не става е така както си мислиш, ама то на тая възраст кво да разбереш по-напред хахаа. Едва ли някой във форума тука ще ти помогне по някакъв начин. Написаното ти е много просто
Вземи си гледай матурите сега
. Все пак успех може и да стане чудо !
именно тва ми е проблема, че не го напраих кат хората.
Трябва да покажеш на момичето, че си пораснало момче. Те съзряват по-рано от нас момчетата, но това да не ти прече, ако наистина си влюбен и си сериозен й го покажи, а не просто е така да й предложиш и арее.. И най-важното си вдигни самочувствието малко, кво като си нисък, тя ако е свястна нема да я интересувакофти е на тая възраст, думата сериозност много не си пада да е тука ама все пак
опитай пък да видим
"Не" значи "не", освен ако тя не е гъркиня!
Няма как пич, забрави я и потърси друга!
Това е още по-лошо, но не е най-лошото! Жените не харесват ниски мъже, особено ако са по-ниски от тях! Разбира се, ако си богат, ще имаш много жени, дори да си нисък и грозен! Да нямаш (достатъчно) пари - ето това е най-лошото!
Потърси си друга и успех!
Казвал съм го и друг път - в случая това повече вреди, отколкото помага!
Ти колко си висок?! Аре да те видим ако беше нисък, какъв щеше да си! Изразът "по-нисък от тревата" не е случаен!
Както каза колегата горе трябва да и покажеш ,че си порастнал ,да бъдеш мил може да и купиш цветя.Кажи и,че искаш да се запознаеш офицялно с техните.![]()
и кво му давате толко съвети, кат го е отрязала, значи не му се кефи и тва е, само го карате да си даде парите за цветя или да си губи времето с простотии
На сила хубост не става, така че пробвай с друга. Не мислиш ли?
Щом ти е казала не значи не те харесва не я карай на сила
хора мноо я харесвам.
макар че нямам почти никакъв шанс все пак.
Треат ми мусколи, самочувствие и 10см
не ти треат мускОли, а грамотност.има още много момичета, малък си още, не се сдухвай сега заради едната съученичка
Епа за ръста не можем да ти помогнем, но е важен.. По принцип жените почти винаги избират мъже по високи от тях, просто такива са правилата на природата, по висок се възприема за по здрав и по успешен ! Освен ако нямаш необикновен характер и изключителен чар, продължи нататък, все ще си намериш и ти някоя да ти сложи каишка ! От друга страна не е невъзможно да накараш тая да те хареса, но иска много игра и да имаш опит, в никакъв случай не трябва да и се подмазваш както прочетох по горе... Не си струва накратко, пък и правилата на природата са против теб (в този случай)... В едно харесване има подсъзнателна преценка (където си се провалил и не всичко е твоя вина разбира се) и съзнателна, която играе по малка роля..