.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

no name02
    Guest

Exclamation Моля ви за помощ или съвет!

Няма да издавам името си нито училището в което уча.
    Аз съм на 7 клас.
    Има едно момиче от съседния клас, от началото на учебната година я харесвам тя също знаеше че я харесвам но тогава тя си имаше гадже.
    Сега тя е свободна, и и предложих да ми отвърна с не.
    Как да я накарам да ми върже.
    А и най лошото е че съм по нисък от нея.

Едва ли ще ти "върже" не се надявай много. Опитай се там да бъдеш мил нещо а-у ама не очаквай нещо голямо. Поне от това което прочетох мисля, че ти си си виновен, а не ръста заради тва няма да ти се получат плановете. То не става е така както си мислиш, ама то на тая възраст кво да разбереш по-напред хахаа. Едва ли някой във форума тука ще ти помогне по някакъв начин. Написаното ти е много просто Вземи си гледай матурите сега . Все пак успех може и да стане чудо !

no name02
    Guest
    именно тва ми е проблема, че не го напраих кат хората.

Трябва да покажеш на момичето, че си пораснало момче. Те съзряват по-рано от нас момчетата, но това да не ти прече, ако наистина си влюбен и си сериозен й го покажи, а не просто е така да й предложиш и арее.. И най-важното си вдигни самочувствието малко, кво като си нисък, тя ако е свястна нема да я интересува кофти е на тая възраст, думата сериозност много не си пада да е тука ама все пак опитай пък да видим

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от no name02 Виж мнението
    Сега тя е свободна, и и предложих да ми отвърна с не.
    "Не" значи "не", освен ако тя не е гъркиня !
    Как да я накарам да ми върже.
    Няма как пич, забрави я и потърси друга!
    Това е още по-лошо, но не е най-лошото! Жените не харесват ниски мъже, особено ако са по-ниски от тях! Разбира се, ако си богат, ще имаш много жени, дори да си нисък и грозен! Да нямаш (достатъчно) пари - ето това е най-лошото!

Потърси си друга и успех !
    Цитирай Първоначално написано от ДОСКИВ Виж мнението
    Опитай се там да бъдеш мил...
    Казвал съм го и друг път - в случая това повече вреди, отколкото помага!
    кво като си нисък
    Ти колко си висок?! Аре да те видим ако беше нисък, какъв щеше да си ! Изразът "по-нисък от тревата" не е случаен!

Супер фен
    Както каза колегата горе трябва да и покажеш ,че си порастнал ,да бъдеш мил може да и купиш цветя.Кажи и,че искаш да се запознаеш офицялно с техните.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Както каза колегата горе трябва да и покажеш ,че си порастнал ,да бъдеш мил може да и купиш цветя.Кажи и,че искаш да се запознаеш офицялно с техните.
    мале какви са тези филми да се запознава с техните? това по-скоро ще уплаши детето и то ще се отдръпне още повече... с компанията дето си играят на криеница в квартала да го запознае

и кво му давате толко съвети, кат го е отрязала, значи не му се кефи и тва е, само го карате да си даде парите за цветя или да си губи времето с простотии

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    и кво му давате толко съвети, кат го е отрязала, значи не му се кефи и тва е, само го карате да си даде парите за цветя или да си губи времето с простотии
    Животното е прав!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    На сила хубост не става, така че пробвай с друга. Не мислиш ли?

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    минке, казвал ли съм ти колко просто същество си

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом ти е казала не значи не те харесва не я карай на сила

Мега фен Аватара на solo_

https://www.google.bg/search?q=goo&i...B0%D0%BA%D0%B0

no name 02___2.0
    Guest
    хора мноо я харесвам.
    макар че нямам почти никакъв шанс все пак.
    Треат ми мусколи, самочувствие и 10см

Мега фен Аватара на divergent
    не ти треат мускОли, а грамотност. има още много момичета, малък си още, не се сдухвай сега заради едната съученичка

Голям фен Аватара на Maleficus
    Епа за ръста не можем да ти помогнем, но е важен.. По принцип жените почти винаги избират мъже по високи от тях, просто такива са правилата на природата, по висок се възприема за по здрав и по успешен ! Освен ако нямаш необикновен характер и изключителен чар, продължи нататък, все ще си намериш и ти някоя да ти сложи каишка ! От друга страна не е невъзможно да накараш тая да те хареса, но иска много игра и да имаш опит, в никакъв случай не трябва да и се подмазваш както прочетох по горе... Не си струва накратко, пък и правилата на природата са против теб (в този случай)... В едно харесване има подсъзнателна преценка (където си се провалил и не всичко е твоя вина разбира се) и съзнателна, която играе по малка роля..

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    в никакъв случай не трябва да и се подмазваш както прочетох по горе...
    Що да не пробва с подмазване то и без тва е загубена кауза, те както не знаят кво искат още, може и да й се хареса :P

Град
    София
    Що да не пробва с подмазване то и без тва е загубена кауза, те както не знаят кво искат още, може и да й се хареса :P
    Ти сериозно ли? Какво предлагаш - да се прави на клоун ли?! Никоя няма да му върже така - най-много да стане за смях! Май разбираш от жени, по-малко и от мен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си