- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ТЪРСЯ ХОРА С МРАЧНО СЪЗНАНИЕ
Търся хора с мрачно и демонично съзнание (без значение мъж/жена - момиче/момче)
-Ако в този форум има такива хора, нека пишат лично съобщение !
*Хора под 17 години да НЕ пишат !
АгентМура, теб не те искам !
ПП: БЕЗ СПАМ !!!
Последно редактирано от solo_ : 03-03-2016 на 20:46
човек с демонично съзнание никога, няма да те послуша и да ти пише ЛС, а ще направи точно обратното за да ти е гадно.
така, че поставяш неизпълнимо условие.
виж сега, ти имаш желание да ти пишат лс, но те няма да го направят, защото няма да искат да ти изпълнят желанието, защото така е по-демонично.
какъв демоничен човек ще съм ако ти изпълнявам желанията, да не съм дядо коледа.
демоничния човек би трябвало да е демоничен и към самия себе си, следователно той няма да иска да действа в свой интерес за да му е гадно.
демек гадорията трябва да е максимално пълна, както за тебе, така и за тях си.
Аз съм истински зълтак, вземи ме в организацията си!
ЗЪЛ СЪМ ВЕ ГЕЙ!
Добре
Направи нещо зло ! / Кажи нещо зло !
Последно редактирано от solo_ : 03-05-2016 на 19:39
НЯМА! Бих те избил обаче!
Когато бях горе-долу на 3, котката ни роди мъртвородени котенца. Попитах баща ми дали можем да им направим надгробни кръстове и той се съгласи. Докато ги майстореше, го му зададох следния въпрос: "Не са ли прекалено малки?". Татко: "Какво имаш предвид?". Аз: "Няма ли да ги приковем за тях?". След няколко минути мълчание, той отвърна "Не, няма да сторим това.". Аз: "О."
Бих ти отказал на това предложение, за да изглеждам още по- проклет, но ще ти издам една история.
Един път бяхме се напушили яко в парка след полунощ и си говорихме с още няколко приятелчета на една пейка. В един момент долових някакъв шум иззад един храст! Помослихме, че е заек и се запътихме натам в тая посока бавно... Почнаха да се чуват силни стъпки от там и побягнахме към тях. Настигахме един човек, той се препъна и ние го нападнахме. Пребихме го като куче. Докато го биехме разбрахме от него, че е мастурбирал докато ни гледа. Той бе възрастен педофил на около 40 год. Тъпкахме го с крака известно време. После се избавихме от безжизненото му тяло в един шубрак. Сега аз ходя да дебна често в този парк посред нощите! Внимавайте, манафи! Ще ви хвана!
Последно редактирано от АгентМура : 03-05-2016 на 22:38
АгентМура, ти агресор ли си ?
Хората с мрачно съзнание обикновено не искат да се свързват и да контактуват с други, общуването обикновено не им се получава много добре дори и със себеподобните им... Като цяло мрачните занимания са самотни занимания. А и в крайна сметка никой не е изцяло мрачен, всички сме хора - биологични създания в крайна сметка, колкото и да се различаваме един от друг ние все пак си приличаме много, и всички имаме по много страни. Да бъде погълнат човек изцяло от Мрака означава да загине, да умре... или да полудее! Няма как да оцелееш дълго така.
Дам, както алчност, гняв, чревоугодие... Все неща спомогнали цивилизацията да се развие..
По думите ти съдя че Луцифер е зъл...
Последно редактирано от Dwyd96 : 03-30-2016 на 20:45
На никого не сте онтересни ! Стига сте rasajdavali...