.
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Threaded View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Църквата я нарича грях. Но трябва ли да вярваме на църквата след толкова много лъжи!? В някои музеи и частни колекции, включително и в прочутия Ватикански архив се пазят десетки Евангелия. Книги, които официалната църква заклеймява. Изключени са от Библията на Никейския събор. А тези Писания могат да разрушат сегашните основи на християнството. Християнството не е това, което ни представя църквата.
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Според църквата не съм праведен. Според себе си също не мога да кажа, че съм праведен. Човек, който не вярва сляпо в Бог не е праведен (не само според църквата).

Праведен е този, който вярва в Бог и води Богоподобен (доколкото е възможно) живот. Всечки останали са грешници. Само че остава въпросът Кой е бил Иисус, какъв живот е водил, как е починал и т.н. Мисля, че версията на официалната Библия се различава от истината.

Ето още на втора страница си разделил църквата oт християнството.. Така че номера с различните тълкувания не минава...

Темата "Защо ти е нужна религията" я започнахме след като разделихме религията от църквата. Така че аз и за елфи може да съм говорил все е тая
    Последно редактирано от Dwyd96 : 03-31-2016 на 22:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си