.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Не си попаднал на правилните хора, предполагам. :/ За съжаление, момчетата гледат тези с грима, с марковите дрехи, със скъпите прически. И после се чудят къде са свестните момичета. Е, те определено не висят по баровете, те предпочитат да заспиват над учебниците от умора, желаейки да постигнат целите в живота си. Не носят грим, не са душата на компанията, държат се свито, не биват забелязвани. Харесат ли си някого, биват отхвърляни веднага, защото те не са красиви или чаровни, те са просто... обикновени. Идеята ми е, оплаквате се как всички са леки, но дойде ли скромно момиче с мек характер пред вас, не я забелязвате, защото сте заслепени. Обидно ми е да чувам как всички сме били "леки", защото не е така. Една кифла на 14, която я тресат яко хормоните, не е общата картина за всички. Оплаквате се как всички са к*рви, но не виждате онези, които не са; прекалено сте заети да търсите перфектния външен вид, мислейки, че той е еквивалентен на прекрасна същност. Съжалявам, но и в моите изказвания има малко или много истина. Вглеждайте се повече. :/
    Повярвай ми, аз не съм повърхностен и никога не съм бил. Винаги съм харесвал естествените момичета. Не съм някой със самочувствие , който да започне да ги подбира, и да си казвам ,че тая е много дебела или грозна за мен. Просто не знам какво се промени за тая една година,че до такава степен да нямам доверие на никоя,и да ги възприемам само като поредната бройка. Бях мил с всичките ми приятелки , докато не стана така с тази последната, където се наебахме и ме заразя.. от тогава ми се промени начина на мислене. Представи си , момиче да иска само да спи с мен и да ме зареже после?? Тва по принцип го правим ние ...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от facesad Виж мнението
    После ми говорете ,че жените не гледали само секса..
    Разбира се, че не гледат само секса - бас държа, че оня има повече пари от теб!
    Любовта е рядко срещана в момента и е едно на милион.
    Какво разбирате под "любов"? Има материално, сексуално и емоционално привличане и тия три елемента са водещите в създаването и поддържането на интимни връзки! Всичко друго са глупости и измислици ! "Любовта" е комбинация от тези 3 елемента на привличане, при различните хора - в различно съотношение ! Толкова е просто !
    Моята най - добра приятелка си хвана приятел в един бар. Обаче още тогава разбрах,че тоя ще иска само да се възползва от нея. Щом в бара и казал, ще може ли да се усамотим .. колко да е загорял.. и тя ще си го хване за приятел.. а тя е на 21 и иска много сериозна връзка.. Аз и казах недей ние мъжете сме големи боклуци, ще се възползва от теб ии накрая ще страдаш.. тя ми вика не той не е като другите, много е бил прави ми само комплименти... Е кво искаш да ти каже, нали трябва да му вържеш да му се довериш да те изчатка ии после да ми ревеш.. от 1 седмица го познава ии много мил и много нещо... наивна му работа..
    Тя е закопняла за емоционална близост, по същият начин, както той е загорял за секс! Накрая единият или двамата ще останат разочаровани, защото очакванията на едната страна, не се припокриват с тези на другата !
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Като е влюбена в друг, колкото и ти да си мил с нея, да се опитваш да ѝ се харесаш и да я накараш да се влюби, тя иска другия. И ти не можеш да направиш нищо повече.
    Абсолютно вярно!
    Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Мацката е постъпила правилно и е реагирала бързо, иначе щеше да разбереш късно и да се чувстваш тройно по-зле...
    И аз съм на мнение, че е по-добре като му е казала нещата директно, вместо да му дава напразни надежди и да му губи времето!
    3-4 момичета ходят да се чукат с един приятел.
    Евала на тоя! Ако можех, щях да правя същото !

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    пак ли бе човек

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    пак ли бе човек
    Той е девствената мъжка версия Наталия Кобилкина. Всичко знае и разбира, ама е неудачник, щото Господ го е нарочил. Нормално да го нарочи, де, Господ също не обича бедните и грозните.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Той е девствената мъжка версия Наталия Кобилкина. Всичко знае и разбира, ама е неудачник, щото Господ го е нарочил. Нормално да го нарочи, де, Господ също не обича бедните и грозните.
    аз вече започвам да си мисля че е трол Д:

Мега фен Аватара на solo_
    Имаш регистрация от 2012 - отлично знаеш коя/кой е Грозния !

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Аз не знам, кажи ми.

ъъъ, объркал/а си се нещо

Би трябвало, щото иначе би било доста трагично.

Град
    София
    Аз още вчера почнах да си мисля каква си, но ще е твърде невъзпитано да го кажа директно баш на 8 март ! Няма и нужда да го казвам, защото ти още вчера си го помисли и се опита да ме убедиш че не е така, с което затвърди мнението ми за теб ! След като и двамата го знаем - няма нужда да го казваме !
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не, човекът само иска да каже, че парите - мстериалното са неизбежна част от желанията на всяка жена.
    В общи линии - да, но имаше друго, по-важно, което всички вие отбягвате - че връзката се основава на 3 елемента на привличане, в различно съотношение !
    Защо не кажеш нещо по темата - след като си ебал, сигурно разбираш мнооого повече от някой си там девствен ?! И по-добре, не намесвай Господ в темата, защото ти не си ти тоя, който ще каже кого обича Той и кой - не !

Защо не кажеш нещо по темата - след като си ебал, сигурно разбираш мнооого повече от някой си там девствен ?! И по-добре, не намесвай Господ в темата, защото ти не си ти тоя, който ще каже кого обича Той и кой - не !
    Не, аз нищо не разбирам. Не съм и твърдял, че разбирам. То дори най-добрите психолози, социолози и какви ли не по-учени от мен не разбират какво искат и какво мислят ВСИЧКИ.
    Просто се гавря с теб, както Господ би се гаврил с мен, ако му се занимаваше... Нормално е по-висшестоящите да се гаргарят с плебеите, нищо лично.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    Щом имам чувството ,че темите винаги се отклоняват от първоначалния разговор и главния герой винаги е Грозния .
    Няколко души ме преследват из темите за да...
    Просто се гавря с теб,... ако му се занимаваше...
    ... и да спамят! А защо ли се занимават с мен, като съм толкова мизерен и незначителен !?

не ти ли писна да го повтаряш Д:
    ЧЕСТНО

смени си камбанарията, твоята в момента дава много ограничен изглед към нещата

жив и здрав

Град
    София
    не ти ли писна да го повтаряш Д:
    ЧЕСТНО

смени си камбанарията, твоята в момента дава много ограничен изглед към нещата

жив и здрав
    Аз написах и много други по-важни неща, но ти се хвана ТОЧНО за това ! Защо ли ?
    Какво разбирате под "любов"? Има материално, сексуално и емоционално привличане и тия три елемента са водещите в създаването и поддържането на интимни връзки! Всичко друго са глупости и измислици ! "Любовта" е комбинация от тези 3 елемента на привличане, при различните хора - в различно съотношение ! Толкова е просто !
    Явно при теб елементите на привличане са в следното съотношение:

пари : секс : емоции = 98% : 1% : 1%

... и ти написа пост опитвайки се да ни убедиш че не е така ! Говориш едно, но правиш съвсем друго и действията ти го доказват ! Не се срамувай - далеч не си единствената и ако това ти носи удовлетворение и успехи - продължавай в същия дух! Аз никога не съм твърдял, че това е лошо, а това че е факт !

Жива и здрава !

Аз написах и много други по-важни неща, но ти се хвана ТОЧНО за това ! Защо ли ?

... и ти написа пост опитвайки се да ни убедиш че не е така ! Говориш едно, но правиш съвсем друго и действията ти го доказват ! Не се срамувай - далеч не си единствената и ако това ти носи удовлетворение и успехи - продължавай в същия дух! Аз никога не съм твърдял, че това е лошо, а това че е факт !

Жива и здрава !
    Що сам се коментира ?

anonymous990763
    Guest
    Що сам се коментира ?
    Соло, един твой коментар, на който да се засмея. Браво.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението

anonymous990763
    Guest
    Нещо си се кротнал. Всичко наред ли е?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Той Сополо е Кралският шут на форума а Животно му е Кралят,a пък кралицата е baby_baby...

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Той Сополо е Кралският шут на форума а Животно му е Кралят,a пък кралицата е baby_baby...
    Много си грозна.

Жива и здрава !
    майна
    не позна нещо
    дори не съм ти чела другата част от публикацията
    не е и необходимо, то във всяка тема едно и също повтаряш

не осъждам жените/мъжете, които търсят главно финансова сигурност в потенциален партньор

да напишеш че главното нещо, което ме привлича са парите само защото не съм адресирала някаква част от поста ти обаче говори доста за нагласата ти

и ако имаш такава нагласа за жените/момичетата като цяло, най-вероятно ще продължаваш да попадаш все на такива, дето паричките им действат като афродизиак

тебе в нищо не се опитвах да те убедя освен да погледнеш малко по-далечко, ама като гледам няма да се получи, мхм

Град
    София
    не е и необходимо, то във всяка тема едно и също повтаряш
    А би трябвало - тогава щеше да видиш (като всички други), че не е едно и също! Чела си избирателно - защо ли ?
    да напишеш че главното нещо, което ме привлича са парите само защото не съм адресирала някаква част от поста ти обаче говори доста за нагласата ти
    То говори още повече за ТВОЯТА нагласа ! Вътрешно се засегна и първата ти работа беше да обясниш на всички как не е така !
    тебе в нищо не се опитвах да те убедя освен да погледнеш малко по-далечко
    Ти мен ли ? Ти която...
    Смях !

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Тя е закопняла за емоционална близост, по същият начин, както той е загорял за секс! Накрая единият или двамата ще останат разочаровани, защото очакванията на едната страна, не се припокриват с тези на другата !
    Абсолютно вярно!
    И аз съм на мнение, че е по-добре като му е казала нещата директно, вместо да му дава напразни надежди и да му губи времето!
    Евала на тоя! Ако можех, щях да правя същото !
    Грозния много разбира от връзки. Слушайте него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си