- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- “Сериозните“ връзки
Повярвай ми, аз не съм повърхностен и никога не съм бил. Винаги съм харесвал естествените момичета. Не съм някой със самочувствие , който да започне да ги подбира, и да си казвам ,че тая е много дебела или грозна за мен. Просто не знам какво се промени за тая една година,че до такава степен да нямам доверие на никоя,и да ги възприемам само като поредната бройка. Бях мил с всичките ми приятелки , докато не стана така с тази последната, където се наебахме и ме заразя.. от тогава ми се промени начина на мислене. Представи си , момиче да иска само да спи с мен и да ме зареже после?? Тва по принцип го правим ние ...
Разбира се, че не гледат само секса - бас държа, че оня има повече пари от теб!
Какво разбирате под "любов"? Има материално, сексуално и емоционално привличане и тия три елемента са водещите в създаването и поддържането на интимни връзки! Всичко друго са глупости и измислици! "Любовта" е комбинация от тези 3 елемента на привличане, при различните хора - в различно съотношение
! Толкова е просто
!
Тя е закопняла за емоционална близост, по същият начин, както той е загорял за секс! Накрая единият или двамата ще останат разочаровани, защото очакванията на едната страна, не се припокриват с тези на другата!
Абсолютно вярно!
И аз съм на мнение, че е по-добре като му е казала нещата директно, вместо да му дава напразни надежди и да му губи времето!
Евала на тоя! Ако можех, щях да правя същото!
Аз още вчера почнах да си мисля каква си, но ще е твърде невъзпитано да го кажа директно баш на 8 март! Няма и нужда да го казвам, защото ти още вчера си го помисли и се опита да ме убедиш че не е така, с което затвърди мнението ми за теб
! След като и двамата го знаем - няма нужда да го казваме
!
В общи линии - да, но имаше друго, по-важно, което всички вие отбягвате - че връзката се основава на 3 елемента на привличане, в различно съотношение!
Защо не кажеш нещо по темата - след като си ебал, сигурно разбираш мнооого повече от някой си там девствен?! И по-добре, не намесвай Господ в темата, защото ти не си ти тоя, който ще каже кого обича Той и кой - не
!
Не, аз нищо не разбирам. Не съм и твърдял, че разбирам. То дори най-добрите психолози, социолози и какви ли не по-учени от мен не разбират какво искат и какво мислят ВСИЧКИ.
Просто се гавря с теб, както Господ би се гаврил с мен, ако му се занимаваше... Нормално е по-висшестоящите да се гаргарят с плебеите, нищо лично.
не ти ли писна да го повтаряш Д:
ЧЕСТНО
смени си камбанарията, твоята в момента дава много ограничен изглед към нещата
жив и здрав
Аз написах и много други по-важни неща, но ти се хвана ТОЧНО за това! Защо ли
?
Явно при теб елементите на привличане са в следното съотношение:
пари : секс : емоции = 98% : 1% : 1%
... и ти написа пост опитвайки се да ни убедиш че не е така! Говориш едно, но правиш съвсем друго и действията ти го доказват
! Не се срамувай - далеч не си единствената и ако това ти носи удовлетворение и успехи - продължавай в същия дух! Аз никога не съм твърдял, че това е лошо, а това че е факт
!
Жива и здрава!
майна
не позна нещо
дори не съм ти чела другата част от публикацията
не е и необходимо, то във всяка тема едно и също повтаряш
не осъждам жените/мъжете, които търсят главно финансова сигурност в потенциален партньор
да напишеш че главното нещо, което ме привлича са парите само защото не съм адресирала някаква част от поста ти обаче говори доста за нагласата ти
и ако имаш такава нагласа за жените/момичетата като цяло, най-вероятно ще продължаваш да попадаш все на такива, дето паричките им действат като афродизиак
тебе в нищо не се опитвах да те убедя освен да погледнеш малко по-далечко, ама като гледам няма да се получи, мхм
А би трябвало - тогава щеше да видиш (като всички други), че не е едно и също! Чела си избирателно - защо ли?
То говори още повече за ТВОЯТА нагласа! Вътрешно се засегна и първата ти работа беше да обясниш на всички как не е така
!
Ти мен ли? Ти която...
Смях
!