- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цвета на очите
Не знам дали тука е раздела за това, но не знам другаде къде мога да попитам. Значи, възможна ли е промяна на цвета на ириса на очите в последните тийнеджърски години (17-20) ? Питам защото попринцип съм с кафяв цвят, но преди малко повече от година се загледах в огледалото и забелязах, че по края на ирисите цвета май става зеленикав, не обърнах внимание. Наскоро пък други ми казаха, че очите ми изглеждат зеленикави и аз се замислих. Не се притеснявам въобще, даже се кефя, но дали наистина е възможно да позеленея? Наследствено никой не е със зелени очи, ако случайно кажете нещо за генове.
Абе,пич да ти кажа на пълно е възможно...като бях малка очите ми бяха сини,a ,когато бях на 15г някъде се хванах,че очите ми са станали зелени и сега съм със зелени очи,a когато се ядосам очите ми стават тъмно-искрящо зелени и светват като светофар,a самите ми очи се разсширяват също както и зениците..се едно съм дрогирана...![]()
S napredvane na vuzrastta po princip ochite leko se izsvetlqvat, no ako e mnogo vidima promqnata e vuzmojno I da e v sledstvie na nqkakva lipsa/izmenenie v organizma ti.